Crescent Stark S30 29 matt svart 53 cm från Crescent

Crescent Stark S30 29 matt svart 53 cm

Om du har höga ambitioner och vill skaffa en hoj som gör cyklingen till ett nöje i alla typer förhållanden så ärCrescent Stark S30 ettriktigt bra val.En heldämpad mountainbike som är ovanligt lätt att hantera även när underlaget inte är det, vilket ger dig det där sköna flytet i åkningen som är näst intill omöjligt att få till på en hardtail. Helt perfekt för krävande XC-åkare som vill kunna köra snabbt med full kontroll även när underlaget är riktigt stökigt och ojämnt.

Stommen utgörs av en ram som är sammansatt av högkvalitativa trippelreducerade aluminiumrör, vilket gör den både lätt, stark och riktigt stryktålig. En välbalanserad och effektivgeometri tillsammans medett beprövat länkage ger dig den där magiska känsla av grymt flyt, och dessutom utan att massa kraft går till spillo när dulägger tryck på pedalerna.

De värsta ojämnheter hanteras framtill av en luftgaffel från Rock Shox (Recon Air) med 100 mm slaglängd och baktill av en dämpare från X-FUSION (O2 Pro RLR). Båda dämparna har generöst med inställningsmöjligheter samt remote lockout (du kan enkelt låsa dämparna vi reglage på styret), vilket gör att du blixtsnabbt kan ställa om på plana partier där allt handlar om att trampa snabbt med minimal kraftförlust.

Imponerande farteruppnåsmed hjälp av en extremt pålitlig 11-växlad drivlina från Shimano (XT/SLX). Växlar styrs via lättmanövrerade reglage som ser till att du smidigt kan skifta mellan växlarna utan att det känns det minsta ansträngt.När klättringarna blir tuffa kommer cykelns låga vikt tillsammans med en bred utväxling se till att hojen överträffar även högt ställda förväntningar. En hoj med en imponerande mix av beprövade komponenter som är konstruerade för det hårda livet och som fungerar i alla typer av väder.

Allt rullar på ett par stabila 29-tummare som är utvecklade för att tåla hårda tag och som försetts med kvalitetsdäck från Schwalbe som levererar både kursstabilitet, rättfäste i kurvorna och givetvis riktigt bra rull.Ju snabbaredet går, ju större krav ställs det på bromsarna och därför är Crescent Strak S30 utrustad med effektiva hydrauliska skivbromsar som matchar fartresursernaochlevererar pålitlig prestanda året runt - dessutom oavsett om det regnar, snöar eller är dammigt ute i spåren.

Relaterade produkter
Crescent Stark S20 29 orange 41 cm
Crescent Stark S20 29 orange 41 cm

Om du letar efter en hoj som ger lika mycket glädje när du tränar inför ett lopp som när du jagar konkurrenterna på banan så ärCrescent Stark S20 ettsjälvskrivet val.

- kr
Mer info
Rock Machine blackout 30 lady matt svart/blå/lila 53 cm
Rock Machine blackout 30 lady matt svart/blå/lila 53 cm

Rock Machine Blackout 30 Lady är en sportig, mångsidig och lättrullande följeslagare som ger dig full kontroll i alla situationer, det spelar faktiskt ingen större roll om det handlar om jobbpendling, shoppingrunda, upptäckfärd eller bara avslappnad crusing, din Blackout kommer alltid att ställa upp! En modern brukscykel för tjejer med pålitlig bromssträcka som gillar fart och som garanterat hänger med när det vankas nya äventyr.

- kr
Mer info
MADE Aster matt svart 53 cm
MADE Aster matt svart 53 cm

Oavsett om du trivs bästpå slätasfalt, knagglig kullersten eller slingriga grusvägar så är smidigaMADEAsteren riktigt imponerandehybridcykel.

- kr
Mer info
Rock Machine Gravelride 700 matt grå/orange/svart 53 cm
Rock Machine Gravelride 700 matt grå/orange/svart 53 cm

DensnabbaRock Machine Gravelride 700 är enmodern allrounder med ett imponerande brett användningsområde som trivs på allt från riktigt stökigt underlagtill cykling på slät asfalt.

- kr
Mer info