Rock Machine Gravelride 700 matt grå/orange/svart 53 cm

Övrigt

DensnabbaRock Machine Gravelride 700 är enmodern allrounder med ett imponerande brett användningsområde som trivs på allt från riktigt stökigt underlagtill cykling på slät asfalt.Det härär en adrenalinstinn speedkula som kombinerar kvick respons och smidig manöverbarhet med den solidakursstabilitet som krävs för att du ska kunnahålla höga hastigheter på grusvägarnaoch samtidigt kunnadominera ute på landsvägarna.

Den trivs såklart på asfalten men fungerar kanske som allra bäst där entraditionell landsvägsracer har svårt att ta sig fram (lite löst grus är inga som helst problem) och där enMTBkänns lite för trög och långsam.Gravelrideser till att du enkelt kan variera din position i sadeln tack vare den flexibilitet som bara ett bockstyre kan leverera, men den ger dig samtidigt en lite mer upprätt grundposition än på en landsvägscykel... ledorden är mångsidighet, effektivitet och komfort!

Deteleganta chassit består aven stryktålig ram i hydroformat aluminium med smart intern kabeldragning som levererar kvick respons när du väl lägger lite tryck på pedalerna.Tack vare smarta materialval och moderna tillverkningsmetoder harramen imponerande högvridstyvhet, vilket i praktiken ser till att all den kraft som dina muskler genererar effektivt omvandlas tillönskad fart. Lägg därtill en sportig och extremt välbalanserad geometri som garanterar att du kan köra både fort och länge med imponerande kontroll och riktigt bra uppsikt.

Komponentmässigthar den en pålitlig drivlina med 11 problemfria växlarmed skönkänsla från SRAM (Apex 1), ett rejält vevparti med singeldrev kombineras med en kassettpå 11-42T vilket ger en utväxling med imponerande bredd.När du väl behöver få stopp på de lättrullande 27.5-tummarna med47 mmbredd så har du tillgång till hydrauliska skivbromsar, vilket ser till att du har kraftfull bromsverkan och en imponerande kort bromssträcka oavsett underlag, väderförhållandeneller årstid.

Modellen kan givetvis utrustas med både skärmar och pakethållare, vilket gör den svårslagen om du är på jakt efterensnabb jobbpendlare med horisontbrett register. Helt perfekt för dig somvill kunna köra på skiftande typer av underlag utan att vara nervös för att råka ut för trista punkteringar så fort asfalten tar slut.Om underlaget blir riktigt stökigt är en dropper post nästan obligatoriskt, så givetvis är ävenRock MachineGravelride utrustad med enhöj- och sänkbarsadelstolpe med 65 mm drop (Kind Shock Lev-Integra).

Vad blir då slutresultatet i praktiken?En tålig och snabb allroundracer sombåde levererar racekänsla och blixtsnabb manöverförmåga på nästan alla typer av underlag.Tack vareen totalvikt på strax över 11 kiloär den dessutom riktigt klättringsvillig ochden älskar verkligen när det går undan, oavsett vilket underlag du väljer för dagen.

Mer information