MADE Aster matt svart 53 cm

Racerhybrid

Oavsett om du trivs bästpå slätasfalt, knagglig kullersten eller slingriga grusvägar så är smidigaMADEAsteren riktigt imponerandehybridcykel. Det här är enrapp slitvarg med finstämd balans, imponerande fartresurser och kvick geometri som fungerar lika bra förvardag och träning som för din dagliga pendling. Så om praktisk funktion, genuin cykelglädje och en effektiv körställningen är av högsta prioritet, ja då har du hittat rätt modell.

Stommen utgörs av en lätt ram med invändig kabeldragning (helt perfekt för vårt nordiska klimat) som tack vare sin välbalanserade geometri ser till att du har bra uppsikt över trafiken, utan att du behöver tumma på varken effektivitet, smidighet eller kraftöverföring. Både ramen och framgaffeln är såklart tillverkade i högkvalitativ aluminium vilket såklart maximerar själva cykelupplevelsen, men även ser till att cykeln är lätthanterlig när du väl måste bära den uppför eller nedför trapporna.

Japanska Shimano levererar 9extremt pålitliga växlar (Deore) som har ett tillräckligtbrett register för att hjälpa dig upp för i princip vilken backe som helst – och när du väl släpper på i branterna kan du alltid lita på att deeffektiva skivbromsarna klanderfritt sätter stopp, och eftersom de är hydrauliska är kraften busenkel att dosera, vilket både inger trygghet och en skön bromskänsla. Addera en imponerande kursstabilitet, blixtsnabb acceleration och ett lätthanterligt växelreglage som sitter inom bekvämt räckhåll från de ergonomiska handtaget och du har en given vinnare.

Robusta hjul med tåliga dubbelbottnade aluminiumfälgar kombineras med tyska kvalitetsdäcksom har en lite bredare profil (37 mm), vilket ger riktigt skön komfort även på lite sämre underlag.En pendlande buddhist skulle nog kalla däckstorleken för den gyllene medelvägen... kör du medhögt tryck sårullar det riktigt snabbt (speciellt på hårdare underlag) och med lite lägre lufttryck så maximerar du komfort och ökar greppet (speciellt på lite lösare underlag)... nirvana nästa!

Mångsidigheten är en av Aster´s absolut främsta egenskaper, och den här finslipade arbetsmyran trivs faktiskt precis lika bra inne i betongdjungeln som ute på de vidsträckta grusvägarna.Extrautrustningen består av ett praktiskt kedjeskydd och ett parstabil stänkskärmar som är utvalda för att säkerställa pålitlig funktion och samtidigt hålla vikten på en mycket låg nivå, och därmed se till att du kan hålla lättheten i cyklingen på en konstant hög nivå. En extremt pålitlig och riktigt smidig partnersom sällan strular, kanske den perfekta följeslagaren för oss somälskarpraktisk funktionoch cykling i alla dess olika former.

Detta är en herr-modell av MADE Aster matt svart 53 cm.

Mer information