Crescent Stark S20 29 orange 41 cm från Crescent

Crescent Stark S20 29 orange 41 cm

Om du letar efter en hoj som ger lika mycket glädje när du tränar inför ett lopp som när du jagar konkurrenterna på banan så ärCrescent Stark S20 ettsjälvskrivet val.En vass heldämpad mountainbike i kolfiber som är ovanligt lätt att hantera även när underlaget inte är det, vilket ger dig det där sköna flytet i åkningen som är näst intill omöjligt att få till på en hardtail. Helt perfekt för krävande XC-åkare som vill kunna köra galet snabbt med full kontroll även när underlaget är riktigt stökigt och ojämnt.

Stommen utgörs av en ram helt i högkvalitativ kolfiber, vilket gör den både lätt och imponerande vridstyv. Ramen utgör grunden för att omöjliga spårval blir möjliga, farten kan ökas och att du får verkligen en helt annan känsla i åkningen.En välbalanserad geometri tillsammans medett effektivt länkage ger dig den där magiska känsla av grymt flyt, och dessutom utan att någon kraft går till spillo när dulägger tryck på pedalerna.

De värsta ojämnheter hanteras framtill av en vass luftgaffel från Rock Shox (REBA Motion Control) med 100 mm slaglängd och baktill av en dämpare från X-FUSION (O2 Pro RLR). Båda dämparna har generöst med inställningsmöjligheter samt remote lockout (du kan enkelt låsa dämparna vi reglage på styret), vilket gör att du blixtsnabbt kan ställa om på plana partier där allt handlar om att trampa snabbt med minimal kraftförlust.

Imponerande farteruppnåsmed hjälp av en extremt pålitlig drivlina med singelklinga från Shimano (XT). Växlar styrs via lättmanövrerade reglage som ser till att du smidigt kan skifta mellan de 11 växlarna utan att det känns det minsta ansträngt.När klättringarna blir tuffa kommer cykelns låga vikt (strax under 12 kg) tillsammans med en bred utväxling se till att hojen överträffar även riktigt högt ställda förväntningar. En imponerande mix av tävlingstestade komponenter som är konstruerade för det hårda livet och som fungerar i alla typer av väder.

Allt rullar på ett par stabila 29-tummare som är utvecklade för att tåla hårda tag och som försetts med kvalitetsdäck från Schwalbe som levererar både kursstabilitet, rättfäste i kurvorna och givetvis riktigt bra rull.Ju snabbaredet går, ju större krav ställs det på bromsarna och därför är Crescent Stark S20 utrustad med effektiva hydrauliska skivbromsar som matchar fartresursernaochlevererar pålitlig prestanda året runt - dessutom oavsett om det regnar, snöar eller är dammigt ute i spåren.

Relaterade produkter
Crescent Stark S30 29 matt svart 53 cm
Crescent Stark S30 29 matt svart 53 cm

Om du har höga ambitioner och vill skaffa en hoj som gör cyklingen till ett nöje i alla typer förhållanden så ärCrescent Stark S30 ettriktigt bra val.

- kr
Mer info
Merida Espresso City 900 EQ matt svart 41.5 cm
Merida Espresso City 900 EQ matt svart 41.5 cm

MERIDA eSPRESSO STEPS 900 EQ CITY MATT BLACK(SHINY ANTH./RED) (41.

- kr
Mer info
Crescent Ultima Team 29" matt orange 48 cm
Crescent Ultima Team 29" matt orange 48 cm

Oavsett om du tävlar på yttersta elitnivå eller helt enkelt är löjligt passionerad i din cykling så borde Crescent Ultima Team 29 ligga högt på din önskelista.

- kr
Mer info
Crescent Mjölner 29 FS svart/orange 48 cm
Crescent Mjölner 29 FS svart/orange 48 cm

Har du någon gång önskat att ditt bakhjul var mer väluppfostrat och höll sig på marken lite oftare, så alla watt du kämpar för att pressa ur benen kunde resultera i mer fart framåt istället för att försvinna i tomma intet? Då borde du titta närmare på Crescent Mjölner 29 FS, en heldämpad mountainbike som stortrivs på XC-banan.

- kr
Mer info