Crescent Raidho matt svart 55 cm från Crescent

Crescent Raidho matt svart 55 cm

Crescent Raidho är inte bara snygg och snabb, den bjuder också på en blick in i framtiden. Växlar, vevparti och de hydrauliska skivbromsarna är valda ur Shimanos 11-växlade grupp Metrea som är utvecklad för urbana pendlare och andra cyklister som prioriterar prestanda men inte vill cykla på en racer. Till gruppen hör också det ergonomiska H-styret. Det ger händerna en bekvämare position än på ett vanligt, rakt styre och precis som på en racercykel har du växlar och bromsar i samma reglage. Ramen är byggd av trippelreducerade aluminiumrör snyggt hopsvetsade till en lätt, urstark enhet. Den är vridstyv nog att överföra kraften från dina tramptag till bakhjulet med ett minimum av energiförlust och samtidigt flexibel nog att ge maximal åkkomfort. Singelklinga fram med snyggt integrerat kedjeskydd och en kassett med stor spridning gör att du alltid kan hitta rätt kadens, oavsett om det går uppför eller utför. Summan av detaljerna blir i Raidhos fall en hybridcykel som får dig att orka prestera längre. Snabb och snygg, vad mer kan du önska dig av en träningspartner?

Detta är en herr-modell av Crescent Raidho matt svart 55 cm.

Relaterade produkter
Crescent Raidho matt svart 51 cm
Crescent Raidho matt svart 51 cm

Snabb och snygg, vad mer kan du önska dig av en träningspartner? Crescent Raidho är båda delarna och förutom att höja din puls kan den hjälpa dig komma till jobbet eller skolan i stil.

- kr
Mer info
Crescent Elton matt svart 55 cm
Crescent Elton matt svart 55 cm

Du behöver inte resa in i framtiden för att köra kunna få nästa generation av elcyklar från Crescent, en tur hem till oss räcker gott.

- kr
Mer info
Crescent Starren+ matt svart 55 cm
Crescent Starren+ matt svart 55 cm

Är du på jakt efter en rolig och smidig pendlarcykel som fungerar bra även förträningspassen så kan du sluta leta.

- kr
Mer info
Crescent Atto+ matt svart 55 cm
Crescent Atto+ matt svart 55 cm

Att CrescentAtto+är en snabb allroundcykel med sportig design känner du så fort du kliver upp i sadeln.

- kr
Mer info