Crescent Atto+ matt svart 55 cm från Crescent

Crescent Atto+ matt svart 55 cm

Att CrescentAtto+är en snabb allroundcykel med sportig design känner du så fort du kliver upp i sadeln. En kvick, praktisk och lätthanterlig hybridcykel som tar sig fram nästan överallt och som tål nästan allt en äventyrslysten cyklist kan tänkas utsätta den för.

Under den snygga lacken döljer sig en stark och lätt aluminiumram som är vridstyv på det rätta ställena, vilket i praktiken ser till att all den kraft du lägger på pedalerna når hela vägen till bakhjulet och omvandlas till fart. Samtidigt som ramen är tillräckligt flexibel för att effektivt dämpa stötar och vibrationer från underlaget, så att din ork räcker så länge som möjligt.

Tack vare sina 24 växlar har den en utväxling för varje lutning och växelreglagen sitter dessutom inom bekvämt räckhåll från de ergonomiska handtagen. Ska det kännas bra att cykla fort så behövs det också rejäla bromsar och de effektiva hydrauliska skivbromsarna fungerar i både vått och torrt samt ger dig massor med lättdoserad bromskraft.

Du sitterbekvämt ien sadel som är speciellt designad för killars anatomi.Bådestyre och styrstam är lätta och designade för att ge dig en sittställning som kan justeras att bli mer eller mindre aggressiv, beroende på hur flexibel du är och hur fort du vill kunna cykla.

Modelen har mönstrade kvalitetsdäck som ger bra grepp som hjälper till att göra inbromsningarna säkra och kurvorna till ett rent nöje. Tåliga kvalitetskomponenter håller vikten på rätt nivå och modellen är dessutom redan från start utrustad med både skärmar, stöd och en pakethållare.

Detta är en herr-modell av Crescent Atto+ matt svart 55 cm.

Relaterade produkter
Crescent Atto+ matt svart 51 cm
Crescent Atto+ matt svart 51 cm

Att CrescentAtto+är en snabb allroundcykel med sportig design känner du så fort du kliver upp i sadeln.

- kr
Mer info
Crescent Atto petrol 59 cm
Crescent Atto petrol 59 cm

Att CrescentAttoär en snabb allroundcykel med sportig design känner du så fort du kliver upp i sadeln.

- kr
Mer info
Crescent Elton matt svart 55 cm
Crescent Elton matt svart 55 cm

Du behöver inte resa in i framtiden för att köra kunna få nästa generation av elcyklar från Crescent, en tur hem till oss räcker gott.

- kr
Mer info
Crescent Starren+ matt svart 55 cm
Crescent Starren+ matt svart 55 cm

Är du på jakt efter en rolig och smidig pendlarcykel som fungerar bra även förträningspassen så kan du sluta leta.

- kr
Mer info