Crescent Starren+ matt svart 55 cm från Crescent

Crescent Starren+ matt svart 55 cm

Är du på jakt efter en rolig och smidig pendlarcykel som fungerar bra även förträningspassen så kan du sluta leta.Den välutrustade CrescentStarren+ är ett bra val oavsett om du funderar på att börja träna på allvar eller behöver en cykel att pendla till jobbet med. Det här är en snabb, funktionell och dessutom säker hybridcykel som kan ta dig dit du vill i många år framöveroch som utan problem tål allt en äventyrslysten cyklist kan tänkas utsätta den för.

Den fjädrande framgaffeln i kombination med den lätta, starka aluminiumramens geometri och de grova däcken ger både kontroll och bra känsla på grus. Och vill du köra fort på asfalt är det enkelt att låsa fast gaffeln i stumt läge och låta benen jobba på. De 24 växlarna från Shimano ger dig resurser att klara allt från enklare bergsbestigning till kittlande snabba backar. Ska det kännas bra att cykla fort så behövs det också rejäla bromsar och de hydrauliska skivbromsarna fungerar i både vått och torrt samt ger dig massor med lättdoserad bromskraft.

Styre, styrstam och sadelstolpe är tillverkade i lätt och stark aluminium och de är designade för att ge dig en bekväm sittställning som enkelt kan justeras. Sadeln är lagom bred och speciellt utformad för killar, vilket ger det där lilla extra för komforten.Utrustningen är både tålig och modellen är redan från start utrustad med både skärmar, stöd och en dämpad framgaffel.Dessutom har den en rejäl pakethållare med klicksystemet AVS som gör att du enkelt kan klicka fast både väskor och korgar.Kompetent, smidig och tålig, vad mer kan man önska sig av en kvalitativ pendlar- och träningscykel?

Detta är en herr-modell av Crescent Starren+ matt svart 55 cm.

Relaterade produkter
Crescent Starren ljusgrå 55 cm
Crescent Starren ljusgrå 55 cm

Söker du en lätt, rolig hoj som funkar lika bra för transport som för träning så kan du sluta leta.

- kr
Mer info
Crescent Elton matt svart 55 cm
Crescent Elton matt svart 55 cm

Du behöver inte resa in i framtiden för att köra kunna få nästa generation av elcyklar från Crescent, en tur hem till oss räcker gott.

- kr
Mer info
Crescent Atto+ matt svart 55 cm
Crescent Atto+ matt svart 55 cm

Att CrescentAtto+är en snabb allroundcykel med sportig design känner du så fort du kliver upp i sadeln.

- kr
Mer info
Crescent Raidho matt svart 55 cm
Crescent Raidho matt svart 55 cm

Crescent Raidho är inte bara snygg och snabb, den bjuder också på en blick in i framtiden.

- kr
Mer info