Crescent Starren ljusgrå 55 cm

Crosshybrid

Söker du en lätt, rolig hoj som funkar lika bra för transport som för träning så kan du sluta leta. PopuläraCrescen Starren är en snygg, snabb och funktionell hybridcykel som har allt du behöver, både för att höja din puls ordentligt och för att kunna pendla på.Enkombinerad pendlar- och träningscykel som tar sig fram nästan överallt och som utan problem tål allt en äventyrslysten cyklist kan tänkas utsätta den för.

Cykelns starka aluminiumram har en smidig geometri och de stabila hjulen har däck som rullar och greppar bra på både grus och asfalt. Tack vare sina 24 växlar från Shimano har den en utväxling för varje lutning och när du vill trampa ur den tyngsta växeln är det bara att låsa den dämpade gaffeln med reglaget på styret. Ska det kännas bra att cykla fort så behövs det också rejäla bromsar och de hydrauliska skivbromsarna fungerar i både vått och torrt samt ger dig massor med lättdoserad bromskraft.

Styret, styrstammen och sadelstolpen är från TEC och tillverkade i stark, lätt aluminium, designade för att ge dig en bekväm sittställning som kan justeras. Sadeln är lagom bred och speciellt utformad för tjejer, vilket ger det där lilla extra för komforten.Utrustningen är tålig och modellen är utrustad med ett praktiskt stöd och en dämpad framgaffel. Kompetent, smidig och tålig, vad mer kan man önska sig av en kvalitativ pendlar- och träningscykel?

Detta är en herr-modell av Crescent Starren ljusgrå 55 cm.

Mer information