Crescent Rissa 7-växlad rosé metallic 55 cm från Crescent

Crescent Rissa 7-växlad rosé metallic 55 cm

Om du vill ha en damcykel som har allt, rullar bra och kan göra det länge, ja då är Crescent Rissa ettriktigt bra val. Aluminiumramen är lätt, stark och såklart helt rostfri. Växlar och och bromsar är väl skyddade, både från fysisk påverkan samt från regn och smuts vilket gör att de kräver ett minimum av underhåll.

Tack vare de7 växlarna har du ordentliga fartresurser och kan tackla även riktigt branta uppförslut. Bak sitter en traditionell fotbroms och framhjulet bromsas med en effektiv och näst intill underhållsfri rullbroms.

Utrustningen är både tålig och väl tilltagen och modellen är redan från start utrustad med både skärmar, kedjeskydd, stöd, godkänt lås och fast monterad belysning fram och bak. Dessutom har den en rejäl pakethållare med klicksystemet AVS som gör att du enkelt kan klicka fast både väskor och korgar.

Styret är lite vinklat för att ge bästa ergonomi och i ändarna sitter sköna handtag monterade. Styrstammen är justerbar så du enkelt kan ställa in en position som du trivs perfekt med. Sadeln är bred, lagom mjuk och designad särskilt för att passa kvinnor. Skön, kompetent och pålitlig, vad mer kan du önska dig av en cykel för pendling?

Relaterade produkter
Crescent Anaris lila metallic 55 cm
Crescent Anaris lila metallic 55 cm

Crescent Anaris har en bekväm sittställning och rulla fint både på skogsvägar och cykelbanor.

- kr
Mer info
Monark Karla 9-växlad grön metallic 51 cm
Monark Karla 9-växlad grön metallic 51 cm

Den stilmedvetna hybriden Monark Karlahar precis allt som krävs för att du ska kunna ta dig fram, både snabbt och lätt, med massor av stil.

- kr
Mer info
Skeppshult Favorit herr 3-växlad stål 55 cm
Skeppshult Favorit herr 3-växlad stål 55 cm

Som vanligtnär det handlar om cyklar från desmåländska skogarnaså är ävenSkeppshult Favoritett gediget hantverksom bygger på en stolt tradition av svensk yrkesskicklighet.

- kr
Mer info
Monark Nytan 8-växlad petrol 55 cm
Monark Nytan 8-växlad petrol 55 cm

RetrohybridenMonark Nytanskapar habegär och är nästan lika skön att se på som den är att cykla på.

- kr
Mer info