Crescent Raidho matt svart 51 cm

Racerhybrid

Snabb och snygg, vad mer kan du önska dig av en träningspartner? Crescent Raidho är båda delarna och förutom att höja din puls kan den hjälpa dig komma till jobbet eller skolan i stil.

Ramen är byggda av trippelreducerade aluminiumrör snyggt hopsvetsade till en lätt, urstark enhet. Den är vridstyv nog att överföra kraften från dina tramptag till bakhjulet med ett minimum av energiförlust och samtidigt flexibel nog att ge maximal åkkomfort. Komforten förbättras ytterligare av kolfibergaffelns vibrationsdämpande egenskaper och summan av detaljerna blir i Raidhos fall en hoj som får dig att orka prestera längre.

Komponenterna på Crescent Raidho är valda för att matcha cykelns övriga temperament. Växlar, vevparti och de hydrauliska skivbromsarna är valda ur Shimanos nya 11-växlade grupp Metrea som är utvecklad för urbana pendlare och andra cyklister som prioriterar prestanda men inte vill cykla på en racer. Singelklinga fram med snyggt integrerat kedjeskydd och en kassett med stor spridning gör att du alltid kan hitta rätt kadens, oavsett om det går uppför eller utför.

Till gruppen hör också det ergonomiska H-styret. Det ger händerna en bekvämare position än på ett vanligt, rakt styre och precis som på en racercykel har du växlar och bromsar i samma reglage. Styrstam och sadelstolpe är tillverkade i lätt och stark aluminium och kommer från TEC, precis som sadeln. Delarna är designade för att ge dig en bekväm sittställning och passar dessutom ramens mattsvarta lack och orange detaljer väldigt bra.

Oavsett om du vill pendla, träna eller bara vila ögonen på något snyggt så är Raidho ett bra val.

Crescent Raidho i korthet
  • 11-växlad hybrid för träning och pendling
  • Crescents toppmodell med racerutväxling och hydrauliska skivbromsar
  • Trippelreducerad aluminiumram och lätttviktskomponenter för minsta vikt

Detta är en herr-modell av Crescent Raidho matt svart 51 cm.

Mer information