Scott Metrix 30 Disc 54 cm från Scott

Scott Metrix 30 Disc 54 cm

Det rätta svaret på hur en snabb hybrid skall se ut 2018 skulle kunna varaScottMetrix30.Letar du efter ett kvickt pendlarredskap med slimmade linjer som är utrustat med gedigna kvalitetskomponenter och som snabbt tar dig från A till B, ja då har du nog hittat rätt!

Deteffektiva chassit utgörs av en lätt aluminiumram med praktisk intern kabeldragning och en sportig geometri som är speciellt anpassad för att leverera perfekt balans mellankomfort, effektivitet och användbar funktionalitet.

Ovanpå detta harMetrixen pålitlig japansk drivlina med16 växlar från Shimano (Claris) med brett register kombinerat med komponenter somlevererar pålitlig funktion. Visst, det är kanske inte ren proffsklass, men cykelnharbeprövade komponenterfrån det vi skulle vilja kalla motionsklassen.

En lättrullande hybrid med låg vikt som ser till att du med gott samvete kan lämna bilen hemma och som mer än gärna hänger med pådagliga äventyr!Eftersom dentrivs när det går undan har den hydrauliska skivbromsar vilket både sänker underhållsbehovet och ser till att du har tillgång till kraftfull bromsverkan året om, och dessutom oavsett om det är regnigt eller slaskigt.

Tack vare en däcksbredd på35 mm så har du tillgång tillhyfsad komfort ochde lite större hjulen ger dig både fantstisk rulloch snabb acceleration, vilket blir extra tydligt när du sticker iväg vid rödlysena eller cyklar på milslånga raksträckor.

Detta är en herr-modell av Scott Metrix 30 Disc 54 cm.

Relaterade produkter
Scott Addict 30 disc 54 cm
Scott Addict 30 disc 54 cm

Snabba ScottAddict 30 Discär enlätt kolfiberracer där fokus ligger på långa dagar i sadeln med hög effektivitet och bibehållet hög komfort.

- kr
Mer info
Scott Addict 10 disc 54 cm
Scott Addict 10 disc 54 cm

Snabba ScottAddict 10 Discär enlätt kolfiberracer där fokus ligger på långa dagar i sadeln med hög effektivitet och bibehållet hög komfort.

- kr
Mer info
Scott Speedster 20 disc 54 cm
Scott Speedster 20 disc 54 cm

Scott Speedster 20 Discär en perfekt instegsracer för dig som är sugen på att försöka förbättra tiderna och planerar att cykla mer och mer framöver.

- kr
Mer info
Scott Speedster 30 54 cm
Scott Speedster 30 54 cm

Scott Speedster 30har nyligen fått uppdaterade former och är inte bara lättare än sina företrädare utanäven betydligt bekvämare.

- kr
Mer info