Scott Speedster 20 disc 54 cm från Scott

Scott Speedster 20 disc 54 cm

Scott Speedster 20 Discär en perfekt instegsracer för dig som är sugen på att försöka förbättra tiderna och planerar att cykla mer och mer framöver. Modellen har nyligen fått uppdaterade former och är inte bara lättare än sina företrädare utanäven betydligt bekvämare. Det här en lätthanterliglandsvägscykel med äventyrliga gener som i ansenlig hastighet tar dig dit du vill, främst tack vare att kvalitativa materialvalkombineras med moderna konstruktioner och pålitliga komponenter.

Precis som alla sina syskon har den en stomme av lätt och tålig aluminium, där rören både är dubbelreducerade och hydroformade samt har intern kabeldragning för både broms- och växel-vajrarna. Ramen har en tydligt komfortabel geometri som ser till att du har bra uppsikt över omgivningen och även sitter bekvämt under dina lite längre träningspass.Den här versionen har dessutom en framgaffel ikolfiber som både dämpar vibrationer och skapar en mer direkt styrkänsla. En perfekt cykel för dig om vill ha något betydligt snabbare än hybridenoch som villkunna köra lite längresträckor utan att få en massa problem med ömmande rygg. Vi skulle nog kunna kalla den för en bekväm motionsracer förambitiösa vardagscyklister som både söker komfort och bra fart på samma gång.

Under motorhuven sitter enbeprövad drivlina från Shimano (Tiagra) med 20 växlar kombinerat med beprövade komponenter från välkända varumärken som Syncros, Tektro ochSchwalbe vilketi praktiken kan översättas till en pålitlig och funktionell landsvägscykel.Visst, det kanske inte är direkt proffsklass, men det är klart ändamålsenliga grejer somsällan krånglar och cykelnhar fortfarande betydligt vassarekomponenter än många av sina konkurrenter i motsvarande prisklass.

Eftersom dentrivs när det går undan har den effektiva mekaniska skivbromsar vilket både sänker underhållsbehovet och ser till att du har tillgång till kraftfull bromsverkan året om, och dessutom oavsett om det är regnigt eller slaskigt.Här uppe i norden är långa utförsbackar visserligen rätt så ovanligt, men dåligt väder och tuffa underlag är desto vanligare och där levererar skivbromsen extremt mycket bättre prestanda än klassiska fälgbromsar.

Du somfunderar på att skaffa dig en Scott Speedster är troligen en vardagsmotionär, pendlare eller inbiten träningsnarkoman somföredrar pålitlighet och en bekvämposition snarare än maximal hastighet och lågt luftmotstånd.

Relaterade produkter
Scott Speedster 20 disc 56 cm
Scott Speedster 20 disc 56 cm

Scott Speedster 20 Discär en perfekt instegsracer för dig som är sugen på att försöka förbättra tiderna och planerar att cykla mer och mer framöver.

- kr
Mer info
Scott Speedster 30 54 cm
Scott Speedster 30 54 cm

Scott Speedster 30har nyligen fått uppdaterade former och är inte bara lättare än sina företrädare utanäven betydligt bekvämare.

- kr
Mer info
Scott Speedster Gravel 30 54 cm
Scott Speedster Gravel 30 54 cm

Den mångsidigagrusspecialistenScott Speedster Gravel 30är inte bara lättare än sin företrädare utanäven bekvämare tack vareen form som levererar massor av komfort på lite tuffare underlag.

- kr
Mer info
Scott Addict 30 disc 54 cm
Scott Addict 30 disc 54 cm

Snabba ScottAddict 30 Discär enlätt kolfiberracer där fokus ligger på långa dagar i sadeln med hög effektivitet och bibehållet hög komfort.

- kr
Mer info