Scott Addict 30 disc 54 cm från Scott

Scott Addict 30 disc 54 cm

Snabba ScottAddict 30 Discär enlätt kolfiberracer där fokus ligger på långa dagar i sadeln med hög effektivitet och bibehållet hög komfort. Tack vare högkvalitativa materialvalkombinerat med en effektiv konstruktionär det hären lätt landsvägscykel som tar dig riktigt långt utan att slösa det minsta på all din värdefulla energi.

Precis som sina syskonhar den en superlätt ram (och även framgaffel) i kolfiber(HMF Carbon)med praktisk intern kabeldragningvilket kombineras med en geometri som ser till att duenkelt hanterar lååååånga söndagsrundor utan att du behöver ligga i gippsvagga på måndagen. Vi skulle nog vilja kalla det här för en riktigt lätt allroundracer som är konstruerad för att passa de mesta och de flesta cyklister som söker kvalitet, effektivitet och komfort på samma gång.

Ovanpå detta har cykeln endriftsäker drivlina från Shimano (Tiagra) med 20 växlar kombinerat med beprövade komponenter från välkända varumärken som Syncros, Schwalbe och Formula vilketi praktiken kan översättas till en lätt, snabboch pålitlig landsvägscykel.Visst, det är kanske inte ren proffsklass, men det är verkligen inte några dussingrejor och cykelnhar betydligt vassarekomponenter än många av sina konkurrenter i motsvarande prisklass.

Tack vare en generös däcksbredd på32 mm så har du tillgång tillhyfsad komfort ochde lite större hjulen ger dig imponerande rulloch snabb acceleration.Eftersom dentrivs när det går undan har den effektiva hydrauliska skivbromsar vilket både sänker underhållsbehovet och ser till att du har tillgång till kraftfull bromsverkan året om, och dessutom oavsett om det är regnigt eller slaskigt.

Du somfunderar på att skaffa en Addict värdesätter troligen effektivitet, pålitlighet och en position för långa dagar i sadeln merän maximal hastighet och extremt lågt luftmotstånd.

Relaterade produkter
Scott Addict 10 disc 54 cm
Scott Addict 10 disc 54 cm

Snabba ScottAddict 10 Discär enlätt kolfiberracer där fokus ligger på långa dagar i sadeln med hög effektivitet och bibehållet hög komfort.

- kr
Mer info
Scott Addict 30 54 cm
Scott Addict 30 54 cm

Snabba ScottAddict 30är enlätt kolfiberracer där fokus ligger på långa dagar i sadeln med hög effektivitet och bibehållet hög komfort.

- kr
Mer info
Scott Addict 30 disc 56 cm
Scott Addict 30 disc 56 cm

Snabba ScottAddict 30 Discär enlätt kolfiberracer där fokus ligger på långa dagar i sadeln med hög effektivitet och bibehållet hög komfort.

- kr
Mer info
Scott Metrix 30 Disc 54 cm
Scott Metrix 30 Disc 54 cm

Det rätta svaret på hur en snabb hybrid skall se ut 2018 skulle kunna varaScottMetrix30.

- kr
Mer info