Scott Speedster 30 54 cm

Racercyklar herr

Scott Speedster 30har nyligen fått uppdaterade former och är inte bara lättare än sina företrädare utanäven betydligt bekvämare. Det här en lätthanterliglandsvägscykel med äventyrliga gener som i ansenlig hastighet tar dig dit du vill, främst tack vare att kvalitativa materialvalkombineras med moderna konstruktioner och pålitliga komponenter.

Precis som alla sina syskon har den en stomme av lätt och tålig aluminium, där rören både är dubbelreducerade och hydroformade samt har intern kabeldragning för bromsvajrarna. Ramen har en tydligt komfortabel geometri som ser till att du har bra uppsikt över omgivningen och även sitter bekvämt under dina lite längre träningspass.Perfekt cykel för dig om vill ha något betydligt snabbare än hybridenoch som villkunna köra lite längresträckor utan att få en massa problem med ömmande rygg. Vi skulle nog kunna kalla den för en bekväm motionsracer förambitiösa vardagscyklister som både söker komfort och bra fart på samma gång.

Under motorhuven sitter enpålitligdrivlina från Shimano (Sora) med 18 växlar kombinerat med beprövade komponenter från välkända varumärken som Syncros, Tektro ochSchwalbe vilketi praktiken kan översättas till en pålitlig och funktionell landsvägscykel.Visst, det kanske inte är direkt proffsklass, men det är ändamålsenliga grejer somsällan krånglar och cykelnhar fortfarande betydligt vassarekomponenter än många av sina konkurrenter i motsvarande prisklass.

Du somfunderar på att skaffa dig en Scott Speedster är troligen en vardagsmotionär, pendlare eller inbiten träningsnarkoman somföredrar pålitlighet och en bekvämposition snarare än maximal hastighet och lågt luftmotstånd.

Mer information