Salsa Cutthroat Force 1 silver Fade medium

Touringcyklar

Är du en långloppsälskande äventyrare som alltid vill slå nya rekord och tänja på gränserna så är det tveklöst en Salsa CutthroatForce 1dubör skaffa dig. Det här är en ren graveltoureri högteknologiska materialmed en modern grusgeometri och massor av racekänsla som baserats på all den erfarenhet somamerikanarna inhämtat från mustiga flerdagarslopp.Vi skulle nog vilja påstå är det här är optimala redskapet för dig som inte lämnar något åt slumpen och som taräventyrscyklandet och bikepackingen på riktigt allvar.

Mellan dom tåliga hjulen från DT Swiss så sitter en riktigt vassram (och framgaffel) i high-end kolfiber som både är lättare och vridstyvare än nästan allt annat du kan få tag på. Vibrationsdämpning i toppklass tack vare att avancerad Class 5 VRS (Vibration Reduction System)kombineras medklassledande geometri som är specifikt anpassad för riktigt snabb cykling på långlopp, touring ellerbikepacking. Lägg därtill en vass framgaffel i kolfiber (förberedd för intern kabeldragning för en navdynamo) och såklart ett modern styre (cowchipper),och du har nyckeln till Cutthroat´s kursstabila egenskaper med fina styrkänsla, dessutom utan att tumma på varken pålitlighet, smidighet eller spänstighet.

Cutthroatär i grunden designad för 29x2.2, men du kan köra med däcksbredder på upp till 2.4 med god marginal för lite lera och smuts, så dubestämmersjälv om du vill minimera rullmotstånd eller prioritera komforten (med ett par lite bredare däck). Kombinera detta med4-5fästpunkter (beroende på ramstorlek) för flaskställen, en generös främre triangel (perfekt för stora ramväskor) och snyggt dolda skärmfästen och fäste för en pakethållare,så har du både praktisk funktion men bibehåller ändå den där rätta racekänslan.

Envass drivlina med modern singelklinga och 11beprövade växlar från SRAM (Force 1) levererar fartresurser i absoluta toppklass och när det väl blir dags att sakta ner så gör du det med effektiva hydrauliska skivbromsar från SRAM (Force HRD), vilket ger dig grym bromsförmåga oavsett underlag, väderlek eller årstid.

Mer information