Salsa Vaya Apex 2 x 10 grå 57 cm

Touringcyklar

Den extremt mångsidigaSalsa Vaya Apexkommer definitivt att väcka ditt habegär och du letar efter en tåligallrounder med bockstyre som ställer upp på nästan alla typer äventyr. En modell med stabil geometri och äventyrliga gener som briljerar på nästan alla typer av terräng, vare sig det handlar om småstökiga skogsstigar, flödande grusvägar eller mer lättkördacykelvägar. En välbalanseradallätare som fungerar perfekt för lite lättare touring och som levererar högvis med upptäckarglädje, det enda som kommer ha mer böljande form än bockstyret är leendet på dina läppar.

Mellan hjulen sitter en riktigt vass trippelreducerad stålram (Sanko Kung Fu CroMoly) som både är flexiblare och stryktåligare än det mesta du kan få tag på.Mångfasetteradgeometri med rätt vinklarkombineras med en framgaffel i kolfiber och såklart ett bockstyre, vilket är nyckeln till att skapa kursstabila egenskaper med kvick styrkänsla utan att tumma det minsta på smidighet eller spänstighet.

En modern drivlina med brett register och 20 växlar från SRAM (Apex/GX) levererar pålitliga fartresurser och när det väl blir dags att sakta ner så gör du det med effektiva mekaniska skivbromsar frånAvid (BB7), vilket ger dig grym bromsförmåga oavsett underlag, väderlek eller årstid.

MångsidigaVaya är i grunden designad för däck med 40 mm bredd, men du kan även köra med däcksbredder upp till 50 mm (45 mm med fasta skärmar) utan minsta problem. Även övrig kompatibilitet är hög och den är såklart redan från start försedd med massor av fästpunkter för både pakethållare, stänkskärmar och all din övriga extrautrustning, vilket är helt perfekt för dig som planerar att sticka ut på lite längre äventyr med din Vaya.

Mer information