Skeppshult Natur dam 3-växlad spegelsvart 54 cm från Skeppshult

Skeppshult Natur dam 3-växlad spegelsvart 54 cm

Världens vackraste cykel? Om inte, så är Skeppshult Natur åtminstone snubblande nära! Natur är en riktigt klassisk brukscykel och den riktar sig mot oss som föredrar traditionsfyllda skandinaviska former. Den välkända ramformen talarsitt tydliga språk men låt dig inte luras, under huven sitter endast moderna kvalitetskomponenter från några av världen mest pålitliga tillverkare.

Som alltid, när det handlar om cyklar från småländska Skeppshult, så är även Natur resultatet avsvensk yrkesskicklighet samt ett gediget hantverk i minsta detalj. Det sägs att klassiska damcyklar ibland kan upplevas som liteslöa, men det gäller verkligen inte Skeppshult´s Natur. Ramen fick nyligen en ordentlig översyn, vilket resulterade i en reviderad konstruktion med en betydligt lättare legering. Även ramens geometri genomgick en välbehövlig uppdatering, alltför att skapaen snabbare och en mer lättcyklad känsla.

Den här versionen är dessutom generöst välutrustad redan från start, eller vad sägs om 3 näst intill underhållsfria navväxlar med lätthanterlig fotbroms, skärmar, stöd, kvalitetsdäck, pakethållare, belysning, kedjeskydd och ett godkänt lås som förhoppningsvis sätter lite skräck i klåfingriga cykeltjuvar och ser till att du får ha din egen Natur i fred.

Att Skeppshult är kunglig hovleverantör är inget som smålänningarna normalt sett skryter med, men Natur inger faktiskt ett nästan majestätiskt lugn, men den är samtidigt lätt i känslan. Visst - Skeppshult Natur är inget för dig som letar efter något sportigt. Men vill du bli lycklig ägare till en svensk cykelklassiker med vackra former, som dessutom är utrustad med allt du kan tänkas behöva - ja då är Naturen helt rätt för dig!

Relaterade produkter
Skeppshult Natur Sport herr 7-växlad stenlav matt 60 cm
Skeppshult Natur Sport herr 7-växlad stenlav matt 60 cm

Världens vackraste cykel? Om inte, så är Skeppshult Natur Sportåtminstone snubblande nära!Det här är en riktigt klassisk brukscykel som riktar sig mot oss som föredrar traditionsfylld skandinavisk designmed sportiga vibbar.

- kr
Mer info
Skeppshult Pro El dam 8-växlad spegelsvart 53 cm
Skeppshult Pro El dam 8-växlad spegelsvart 53 cm

Letar du efter något snabbt med massor av extra driv så är Skeppshult Pro Elförmodligen rätt cykeln för dig! Det här är en fullt utrustad vardagscykel med eldrift och en tydligt sportig touch.

- kr
Mer info
Skeppshult Smile dam 3-växlad spegelsvart 52 cm
Skeppshult Smile dam 3-växlad spegelsvart 52 cm

Precis som tidigare så är Skeppshult Smile är en cykel som gör dig glad ända in i själen.

- kr
Mer info
Skeppshult Z 11-växlad spegelsvart 58 cm
Skeppshult Z 11-växlad spegelsvart 58 cm

Behöver vi förklara, eller räcker det kanske att titta på bilderna? Skeppshult Z är en å ena sidan en sagolikt formskön ikon, å andra sidan en riktig cykel med praktiska och funktionella egenskaper.

- kr
Mer info