Skeppshult Natur Sport herr 7-växlad stenlav matt 60 cm

Standardcyklar herr

Världens vackraste cykel? Om inte, så är Skeppshult Natur Sportåtminstone snubblande nära!Det här är en riktigt klassisk brukscykel som riktar sig mot oss som föredrar traditionsfylld skandinavisk designmed sportiga vibbar.Den välkända ramformen talarsitt tydliga språk men låt dig inte luras, under huven sitter endast moderna kvalitetskomponenter från några av världen mest pålitliga tillverkare, och i den här versionen får du dessutom en hel del extra på köpet.

Som alltid, när det handlar om cyklar från småländska Skeppshult, så är även Natur Sport resultatet avsvensk yrkesskicklighet samt ett gediget hantverk i minsta detalj. Det sägs att klassiska cyklar ibland kan upplevas som liteslöa, men det gäller verkligen inte Skeppshult´s Natur Sport. Ramen fick nyligen en ordentlig översyn, vilket resulterade i en reviderad konstruktion med en betydligt lättare legering. Även ramens geometri genomgick en välbehövlig uppdatering, alltför att skapaen snabbare och en mer lättcyklad känsla.

Den här versionen är dessutom generöst välutrustad redan från start, eller vad sägs om 7 näst intill underhållsfria navväxlar med lätthanterlig fotbroms baktill, skivbroms framtill, skärmar, stöd, kvalitetsdäck från Schwalbe, belysning, kedjeskydd och sadel och handtag från engelska Brooks (Cambium-serien). Lägg därtill en ställbar styrstam som ger dig möjlighet att justera styret när du vill bliännu sportigaresamt ett godkänt lås som förhoppningsvis sätter lite skräck i klåfingriga cykeltjuvar och ser till att du får ha din egen cykeli fred.

Att Skeppshult är kunglig hovleverantör är inget som smålänningarna normalt sett skryter med, men NaturSport inger faktiskt ett majestätiskt lugn, men är samtidigt lätt och snabb i känslan. Så vill du bli lycklig ägare till en lite mer avskalad brukscykel med vackra former, som trivs när du vill gå ut i vänsterfil, och som dessutom är fullt utrustad med allt du kan tänkas behöva - då är Natur Sport helt rätt för dig!

Mer information