Skeppshult Smile dam 3-växlad spegelsvart 52 cm från Skeppshult

Skeppshult Smile dam 3-växlad spegelsvart 52 cm

Precis som tidigare så är Skeppshult Smile är en cykel som gör dig glad ända in i själen. Modellen har nyligen genomgått ett välbehövligt stålbad och har uppdaterats på nästan samtliga punkter. Första provturen på årets modell drog upp våra mungipor rejält, så namnet stämmer bättre än någonsin.

Smile har fortfarande klassiskt vackra linjer men bygger på en tidsenlig design och har en pålitlig mix av noga utvalda komponenter för att säkerställa att vikten hamnar på rätt sida och inte tynger ner dina mungipor.

Som alltid, när det handlar om cyklar från småländska Skeppshult, så är det gediget hantverk i minsta detalj - Hjärtat är en vacker stålram med en bekväm men lättcyklad ramgeometri som andas gedigen svensk yrkesskicklighet.Utrustningen på Smile är beprövat funktionell och riklig i mängd - eller vad sägs 3 nästan helt underhållsfria navväxlar från Shimano samt både skivbroms, skärmar, pakethållare, korg, kedjeskydd, stöd, godkänt lås och givetvis belysning redan från start.

Visst, modellen har kanske inte dom lyxigaste komponenterna, men både färgerna, formen och inte minst priset gör dig garanterat glad.En perfekt brukscykel dig som letar efteren välkomponerad klassiker med lätt känsla som både ärsnygg, funktionell, praktisk och riktigt följsam.

Relaterade produkter
Skeppshult Smile dam 3-växlad flamröd 52 cm
Skeppshult Smile dam 3-växlad flamröd 52 cm

Precis som tidigare så är Skeppshult Smile är en cykel som gör dig glad ända in i själen.

- kr
Mer info
Skeppshult Pro El dam 8-växlad spegelsvart 53 cm
Skeppshult Pro El dam 8-växlad spegelsvart 53 cm

Letar du efter något snabbt med massor av extra driv så är Skeppshult Pro Elförmodligen rätt cykeln för dig! Det här är en fullt utrustad vardagscykel med eldrift och en tydligt sportig touch.

- kr
Mer info
Skeppshult Natur dam 3-växlad spegelsvart 54 cm
Skeppshult Natur dam 3-växlad spegelsvart 54 cm

Världens vackraste cykel? Om inte, så är Skeppshult Natur åtminstone snubblande nära! Natur är en riktigt klassisk brukscykel och den riktar sig mot oss som föredrar traditionsfyllda skandinaviska former.

- kr
Mer info
Skeppshult Z 11-växlad spegelsvart 58 cm
Skeppshult Z 11-växlad spegelsvart 58 cm

Behöver vi förklara, eller räcker det kanske att titta på bilderna? Skeppshult Z är en å ena sidan en sagolikt formskön ikon, å andra sidan en riktig cykel med praktiska och funktionella egenskaper.

- kr
Mer info