Crescent Rimfaxe 29 svart 38 cm från Crescent

Crescent Rimfaxe 29 svart 38 cm

Crescent Rimfaxe 29 är en lätt och snabb mtb för den kräsne cyklisten, skräddarsydd för långloppen och alla långa träningsrundor inför dem. Cykeln är stabil och följsam tack vare en lätt, vridstyv kolfiberram med pressfit-vevparti.

DT-fälgarna roterar på Shimano-nav, som sitter säkert med thru-axel, både bak och fram. De stora hjulen och en Rock Shox Reba Solo Air RL med 100 mm fjädringsväg gör det enkelt att hålla hög fart med bibehållen kontroll även i riktigt stökig terräng och ser till att de greppvänliga Vittoriadäcken är planterade mot marken.

Shimanos XT-grupp 1×11 ger dig exakta växlingar och låg vikt och den hjälper dig hålla rätt hastighet på pedalerna i varje tänkbar situation. Styre, styrstam och sadelstolpe i kolfiber gör sitt för att få minimera totalvikten.

Crescent Rimfaxe 29är en snabb, pålitlig och bekväm mountainbike för elitmotionären som gillar att cykla fort – länge.

Relaterade produkter
Crescent Rimfaxe 29 svart 43 cm
Crescent Rimfaxe 29 svart 43 cm

Crescent Rimfaxe 29 är en lätt och snabb mtb för den kräsne cyklisten, skräddarsydd för långloppen och alla långa träningsrundor inför dem.

- kr
Mer info
Crescent Rask R60 29 matt svart 38 cm
Crescent Rask R60 29 matt svart 38 cm

StabilaCrescent Rask R60är en snabb mountainbike för dig som är beredd på attsvettas lite för att bli bättre, men samtidigt vill ha roligt när du gör det.

- kr
Mer info
Crescent Lone 24" 7-växlad ljusblå 38 cm
Crescent Lone 24" 7-växlad ljusblå 38 cm

Vem vill inte ge sina barn en riktig kvalitetscykel?StorsäljarenCrescent Loneär en populär 7-växlad juniorcykel som får mindre cyklisters puls att slå lite snabbare.

- kr
Mer info
Crescent Ultima Team 27.5" matt orange 38 cm
Crescent Ultima Team 27.5" matt orange 38 cm

Oavsett om du tävlar på yttersta elitnivå eller helt enkelt är löjligt passionerad i din cykling så borde Crescent Ultima Team 27,5 ligga högt på din önskelista.

- kr
Mer info