Crescent Rimfaxe 29 svart 43 cm från Crescent

Crescent Rimfaxe 29 svart 43 cm

Crescent Rimfaxe 29 är en lätt och snabb mtb för den kräsne cyklisten, skräddarsydd för långloppen och alla långa träningsrundor inför dem. Cykeln är stabil och följsam tack vare en lätt, vridstyv kolfiberram med pressfit-vevparti.

DT-fälgarna roterar på Shimano-nav, som sitter säkert med thru-axel, både bak och fram. De stora hjulen och en Rock Shox Reba Solo Air RL med 100 mm fjädringsväg gör det enkelt att hålla hög fart med bibehållen kontroll även i riktigt stökig terräng och ser till att de greppvänliga Vittoriadäcken är planterade mot marken.

Shimanos XT-grupp 1×11 ger dig exakta växlingar och låg vikt och den hjälper dig hålla rätt hastighet på pedalerna i varje tänkbar situation. Styre, styrstam och sadelstolpe i kolfiber gör sitt för att få minimera totalvikten.

Crescent Rimfaxe 29är en snabb, pålitlig och bekväm mountainbike för elitmotionären som gillar att cykla fort – länge.

Relaterade produkter
Crescent Rimfaxe 29 svart 38 cm
Crescent Rimfaxe 29 svart 38 cm

Crescent Rimfaxe 29 är en lätt och snabb mtb för den kräsne cyklisten, skräddarsydd för långloppen och alla långa träningsrundor inför dem.

- kr
Mer info
Crescent Kraft K50 matt svart 43 cm
Crescent Kraft K50 matt svart 43 cm

Den kraftfulla elcykeln Crescent Kraft K50är en riktigt bekväm pendlarcykel för nästan alla typer av förhållanden.

- kr
Mer info
Crescent Ultima Team 29" 43 cm
Crescent Ultima Team 29" 43 cm

Oavsett om du tävlar på yttersta elitnivå eller helt enkelt är galet passionerad i din cykling så borde Crescent Ultima Team ligga högt på din önskelista.

- kr
Mer info
Crescent Ultima Team 29" matt orange 43 cm
Crescent Ultima Team 29" matt orange 43 cm

Oavsett om du tävlar på yttersta elitnivå eller helt enkelt är löjligt passionerad i din cykling så borde Crescent Ultima Team 29 ligga högt på din önskelista.

- kr
Mer info