Crescent Rask R60 29 matt svart 38 cm från Crescent

Crescent Rask R60 29 matt svart 38 cm

StabilaCrescent Rask R60är en snabb mountainbike för dig som är beredd på attsvettas lite för att bli bättre, men samtidigt vill ha roligt när du gör det. Varje liten detalj är noga utvald för att ge motionärenrätt förutsättningar för massor av härliga träningsrundor inför nästa Cykelvasa. Det här är en pålitlig hardtail som gör träningen till ett nöje och som dessutom ger dig alla möjligheter att kunna bli bättre som cyklist. Så siktar du på tadin cykling till nästa nivå så kommer den här prisvärda speedkulan att ge dig alla möjligheter att kunna åka ifrån stallkamraterna.

Stommen utgörs av en stryktålig dubbelreducerad ram i aluminium, och den har försetts med en sportig komfortgeometri som får orken att räcka i många timmar.Ramen levererarbåde stabil kraftöverföring samtfin respons och kan skryta med en vridstyvhet som garanterar att nästan ingen kraft går till spillo.

Ojämnheterna hanteras av en luftgaffel från Rock Shox (Recon RL) med 100 mm slaglängd och remote lockout (du kan enkeltreglera dämparna vi reglage på styret), vilket ser till att du enkelt kan ställa in dämpningen efter underlaget. Vilket i praktiken innebär att du både kommer kunna vara kvick i de mer tekniskt utmanade partierna och kunna bränna på för fulla muggar när det planar ut i spåren.

Höga farteruppnåsmed hjälp av en driftsäker 11-växlad drivlina med singelklinga från Shimano (SLX/XT). Växlarna styrs via ett lättmanövrerat reglage som ser till att du smidigt kan skifta mellan växlarna utan att det känns det minsta ansträngt. Och när klättringarna blir tuffa kommer den låga vikten (13,2 kilo) tillsammans med den breda utväxlingen se till attcykeln överträffar även högt ställda förväntningar och krav.

Allt rullar på ett par stabila 29-tummare som är utvecklade för att tåla hårda tag och som försetts med kvalitetsdäck från Schwalbe som levererar både kursstabilitet, rättfäste i kurvorna och givetvis riktigt bra rull.Ju snabbaredet går, ju större krav ställs det på bromsarna och därför är Crescent Rask R60 utrustad med hydrauliska skivbromsar som matchar fartresursernaochlevererar pålitlig prestanda året runt - dessutom oavsett om det regnar, snöar eller är dammigt ute i spåren.

Relaterade produkter
Crescent Ultima Team 27.5" matt orange 38 cm
Crescent Ultima Team 27.5" matt orange 38 cm

Oavsett om du tävlar på yttersta elitnivå eller helt enkelt är löjligt passionerad i din cykling så borde Crescent Ultima Team 27,5 ligga högt på din önskelista.

- kr
Mer info
Crescent Rimfaxe 29 svart 38 cm
Crescent Rimfaxe 29 svart 38 cm

Crescent Rimfaxe 29 är en lätt och snabb mtb för den kräsne cyklisten, skräddarsydd för långloppen och alla långa träningsrundor inför dem.

- kr
Mer info
Crescent Lone 24" 7-växlad ljusblå 38 cm
Crescent Lone 24" 7-växlad ljusblå 38 cm

Vem vill inte ge sina barn en riktig kvalitetscykel?StorsäljarenCrescent Loneär en populär 7-växlad juniorcykel som får mindre cyklisters puls att slå lite snabbare.

- kr
Mer info
Monark dELbar matt blå 38 cm
Monark dELbar matt blå 38 cm

Den mångsidiga och smidigaMonark dELbaren flexibel liten låghjuling med massor av cykelglädje som ärskapad för att vara både praktisk, rolig, smart och lätthanterlig.

- kr
Mer info