All-City Space Horse Disc 650B cream 43 cm

Touringcyklar

Den efterfrågande kulthojenAll-CitySpace Horse650cär en extremt mångsidig ochlojal touringcykel somställer upp på allt från din daglig pendling till den där ultimata drömresannärdu plättlätt korsar minst 4-5 kontinener. En modell med hög finish som levererar riktigt effektiv cykling tack vare kombinationen av endriftsäkerdrivlina med brett register och effektiva skivbromsar, en extremt mångsidig setup med helt rätt utseende som levererarimponerande kontroll och tillförlitlighet oavsett årstid, underlag eller väderförhållanden.

Hjärtat i skapelsen är en handbyggd dubbelreducerad stålram (612 Select CroMoly) med en geometri som är inspirerad av både traditionella racercyklar och randonneurcyklar (långdistans), en relativt kort bakretriangelkombineras med ett vevlagerhus som är något lägre placerat än pådin klassisklandsvägcykel.Resultatet? En extremt mångsidig och smidig cykel som kan hanteraALLAtyper av underlag med bibehållen kursstabilitet, även när du lastar den riktigt tungt. Stålramens unika egenskaper tillsammans med en komfortabel sittställning skapar en behaglig totalupplevelse, vilket borgar för att du kommer kunnaköra i flera veckor i sträck med bibehållet hög komfort.

Modellen har gott om utrymme för att passa lite bredare däck (samt givetvis pakethållare och skärmar, perfekt för dom regniga dagarna) vilket ser till att du sitter bekvämt i sadelnäven på sträckningar där underlaget är stökigt eller där asfalten kanske sett sina bästa dagar. Enpålitlig drivlina från SRAM (Apex) levererar fartresurser i toppklass och kombineras såklart med slagkraftigamekaniska skivbromsar, vilket är helt perfekt för digsom vill kunna cykla året runt men inte vill tumma på racekänslan.

En föredömligt okomplicerad touringcykel med vacker handbyggd ram som ger sin ägare en extremt väl avvägd balans mellan mångsidighet, pålitlighet, flexibilitet, åkkomfort, slitstyrka och med en attityd som passar perfekt i vårt nordiska klimat.

Mer information