All-City Nature Boy Disc 650B grön/vit 43 cm

Övrigt

Stillrena All-City Nature Boy 650b funkar lika bra för daglig pendling som för lite mer avslapppnad cruising, och dessutom oavsett om du glider fram på grusvägarna eller helst håller till på asfalten. En modell med hög finish som levererar riktigt kul cykling tack vare en modern konstellation med singlespeed och effektiva skivbromsar, en bombsäker setup med helt rätt utseende som levererarimponerande kontroll och oslagbartillförlitlighet.

Hjärtat i skapelsen är en handbyggd dubbelreducerad stålram (612 Select CroMoly) med racerinspirerade geometri somser till att du har effektiv kraftöverföring, mångsidighet, slitstyrka ochpraktisk funktion. Stålramens helt unika egenskaper tillsammans med en komfortabel sittställning skapar en behaglig totalupplevelse, vilket borgar för att du kommer kunnaköra långa rundor med bibehållet hög komfort.

Modellen har gott om utrymme för att passa lite bredare däck (och även skärmar, perfekt för dom regniga dagarna) vilket ser till att du sitter bekvämt i sadelnäven på sträckningar där underlaget är stökigt eller där asfalten kanske sett sina bästa dagar. Högklassiga fartresurser kombineras såklart med slagkraftiga skivbromsar, vilket är helt perfekt för digsom vill kunna cykla året runt men samtidigt inte vill tumma på racekänslan.

En föredömligt okomplicerad cykel med vacker handbyggd ram som ger sin ägare en extremt väl avvägd balans mellan flexibilitet, åkkomfort, slitstyrka,pålitlighet och med en attityd som passar perfekt i vårt nordiska klimat.

Mer information