Crescent Zepto Sport silver 56 cm

Touringcyklar

En rolig och praktisk cykel är den korta beskrivningen av nyaCrescent Zepto Sport. Tack vare skärmarna och den avslappnade sittställningen är det här en perfekt pendlarcykel för dig som vill kunna ta dig fram riktigt snabbt. Skulle du stöta på en dammig grusväg eller en lite knixigare skogsstig är inte heller det några problem. Vi lovar dig attZepto Sportkan få dig att le bredare och andas hårdare än du trodde var möjligt.

Ramen på denna trekking-cykel är byggd av lätta och riktigt starka rör i trippelreducerad aluminium, och den har såklart en fullt integrerad vajerdragning vilket ju nästan är oumbärligt i vårt skandinaviska klimat. Den är vridstyv, stryktålig och har slanka sittstag som både absorberar stötar, slag och vibrationer på ett effektivt sätt... allt för att kunna leverera hög komfort och maximal kontroll till sin ägare.

Utrustningen är av samma höga kaliber och den är näst intill handplockad för att matcha ramen på bästa möjliga sätt. Du växlar med den pålitliga Sora-gruppen från Shimano, och med samma reglage sköter du bromsarna. De effektiva mekaniska skivbromsarna kräver minimalt underhåll och effekten finns där i både vått och torrt, precis när du behöver den.

Styre, styrstam och sadelstolpe är tillverkade i lätt och stark aluminium och kommer från klassledande tillverkare, precis som både sadeln och hjulen. De mönstrade däcken rullar på bra och med lite lägre luftryck tar de bort mycket av ojämnheterna för en bekväm stund i sadeln.

Mer information