Frappe FCS 300.7 matt silver/brun 53 cm

Standardcyklar herr

Letar du efterencykel med modern design som ligger i absoluta framkant? Då ska du ta en extra titt på Frappe FCS 300.7, en standardcykel med vackra former som fungerar lika bra förfebril stadspendling i betongdjungeln som för avslappnad fritidscykling på böljande grusvägar. Det här är ett bekvämt transportmedel med sportiga gener, där både helheten och varje liten detaljandas kvalitet och pålitlig funktionalitet.Ett miljövänligt transportmedel med klassiska linjeroch trendiga färgkombinationer för kräsna cyklister som ställer höga krav på både design, funktion och komfort.

Allt bygger kring ett lätt chassi i kvalitativ aluminium med en ändamålsenlig geometri som ger en välbalanserad position i sadeln. Slutresultatet är en bekväm sittställning som ger dig full kontroll och bra uppsikt över din medtrafikanter, men som samtidigtlåter dig känna fartvinden i ansiktet när du väl känner för lägga tryck på pedalerna och öka takten.

I övrigthar den enextremt pålitlig och näst intill underhållsfri navväxelfrån Shimano (Nexus) med modern remdrift och bombsäker funktion. Ett lättmanövrerat vridreglage ger dig möjlighet att enkelt skifta mellan de 7 växlarna, utan att det känns det minsta ansträngt. Hela ekipaget rullar snabbt på ett par fullstora 28-tummare med 32 mm bredd däck som är försedda med extra punkteringsskydd och en reflexrand.

Eftersom den trivs när det går undan så är den utrustad med extremt pålitliga rullbromsar som alltid ger konsekvent bromsförmåga oavsett underlag, väderförhållanden eller årstid.Denär dessutom redan från start utrustad med bådeskärmar, stöd, bakre pakethållare, kedjeskydd, lås samt belysning som dessutom är väl anpassade för vårt lite tuffare nordiskt klimat.

Mer information