Frappe FCS 400.7 lady matt grå 53 cm

Standardcyklar dam

Letar du efterenstandardcykel med modern design i absoluta framkant? Då ska du ta en extra titt på Frappe FCS 400.7 Lady, en cykel med riktigt vackra former som fungerar lika bra för hektisk stadspendling som för avslappnad fritidscykling på böljande grusvägar. Det här är ett bekvämt transportmedel med sportiga DNA, där både helheten och varje liten detaljandas kvalitet och pålitlig funktionalitet.Ett miljövänligt fordon med moderna färgkombinationer och klassiskt raka linjer för oss som ställer höga krav på både design, funktion, pålitlighet och komfort.

I centrum stårett lätt chassi i kvalitativ aluminium med en ändamålsenlig geometri som klarar det mesta. Resultatet? En bekväm sittställning som ger dig smidighet och full kontroll på dina medtraffikanter och samtidigtlåter dig kan känna fartvinden i ansiktet när du väl känner för att öka takten.

I övrigthar Frappe FCS 400.7 Lady enextremt pålitlig och näst intill underhållsfri navväxelfrån Shimano (Nexus) med modern remdrift och bombsäker funktion. Ett lättmanövrerat vridreglage ger dig möjlighet att enkelt skifta mellan de 7 inkapslade växlarna, utan att det känns det minsta ansträngt. Hela ekipaget rullar snabbt på ett par fullstora 28-tummare med 32 mm bredd däck som är försedda med extra punkteringsskydd. Eftersom den trivs när det går undan så är den utrustad med effektiva och lättskötta rullbromsar, vilket ger konsekvent prestanda oavsett väder eller årstid.

Modellen är dessutom välutrustadoch har massor av praktisk utrustning redan från start. Frappe FCS 400.7 Lady levereras med både aluminiumskärmar, stöd, pakethållare, kedjeskydd, korg, belysning samt ett godkänt bygellås som är väl anpassat för vårt lite tuffare nordiskt klimat.

Mer information