Crescent Tarfek 7-växlad brun 51 cm

Standardcyklar herr

Om du vill ha en hybridcykel som bara går och går, ja då ärCrescent Tarfekett riktigt bra val.Aluminiumramen är lätt, stark och såklart helt rostfri. Växlar och och bromsar är helt inkapslade och väl skyddade, både från fysisk påverkan samt från regn och smuts vilket gör att de kräver ett minimum av underhåll.

Tack vare de7 växlarna har du ett brett register med kraft för såväl branta uppförslut som för långa, sköna utförslöpor och raksträckor med vinden i ryggen. Baktill sitter en traditionell fotbroms och framhjulet bromsas med en effektiv och näst intill underhållsfri rullbroms.

Utrustningen är både tålig och väl tilltagen och modellen är redan från start utrustad med både skärmar, kedjeskydd, stöd, godkänt lås och fast monterad belysning fram och bak. Dessutom har den en rejäl pakethållare med klicksystemet AVS som gör att du enkelt kan klicka fast både väskor och korgar.

Sittställningen är upprätt och styret är lite vinklat för att ge bästa ergonomi och i ändarna sitter sköna handtag monterade. Styrstammen är justerbar så du enkelt kan ställa in en position som du trivs perfekt med. Sadeln är lagom bred och speciellt utformad för män, vilket göt det dät lilla extra för komforten. Bekväm, kompetent och pålitlig, vad mer kan man önska sig av en pendlarcykel?

Mer information