Monark Karin 3-växlad svart 55 cm

Standardcyklar dam

Det här är en cykel som är lika omtyckt av killar som av tjejer – av unga såväl som gamla. Treväxlade Monark Karin har mycket gemensamt medMonark´s allra första damcyklar.Stommen till den karakteristiska svängda ramen skapades för över hundra år sedan och ett halvt sekel senare hade den mognat färdigt och fått det utseende somman än idag håller fast vid.

Denna storsäljare har ett minst sagt klassikt utseende med den populära formenhar genom åren blivit något av ett signum för Monarks klassiska originalcyklar.Allt startade ibörjan av 1900-talet, men modellen har såklart uppdaterats och förfinats med jämna mellanrum under decennierna. Nuförtiden tillverkas ramen i aluminium istället för stål och så gott som alla komponenter har fått en ordentlig ansiktslyftning jämfört med vad de äldre släktingarna utrustades med. Däcken rullar bättre, sadeln är skönare, handtagen ergonomiskt utformade och både växlar och bromsar har blivit både lätthanterligare och effektivare.

Karin finns i flera snygga lacker och är redan från start utrustad med rejäla skärmar i plåt, en stabil pakethållare, cykelkorg, stöd, ringklocka, reflexer, belysning och ett godkänt lås som förhoppningsvis ser till att du får ha dincykel i fred.

Mer information