Monark Karin STePS 7-växlad ljusbrun 51 cm från Monark

Monark Karin STePS 7-växlad ljusbrun 51 cm

Elassisterande Monark Karin har faktiskt ganska mycket gemensamt medMonark´s allra första damcyklar.Stommen till den karakteristiska svängda ramen skapades för över hundra år sedan och ett halvt sekel senare hade den mognat färdigt och fått det utseende somman än idag håller fast vid.

Denna storsäljare har ett minst sagt klassikt utseende med den populära formenhar genom åren blivit något av ett signum för Monarks klassiska originalcyklar.Allt startade ibörjan av 1900-talet, men modellen har såklart uppdaterats och förfinats med jämna mellanrum under decennierna. Däcken rullar bättre, sadeln är skönare, handtagen ergonomiskt utformade och både växlar och bromsar har blivit både lätthanterligare och effektivare.

Den här versionenhar dessutom ett av marknadens absolut bästa drivsystem, Shimano STePS (E5000), som kombinerar en kvalitativ motor med ett kraftfullt batteri (med både smidig och snabb uppladdning) som ger dig massor av räckvidd med extra skjuts.Övriga drivlinan består av en extremt pålitlig navväxel somnästan är helt underhållsfri ochhanteras viahar ett lättmanövrerat vridreglage,som ger dig alla möjligheter att smidigt skifta mellan de 7 växlarna utan att det känns det minsta ansträngt.Motor och växel samarbetar i en nästan sömlös harmoni och allt sker effektivt, underbart tyst ochdessutom med drivning direkt på vevaxeln (vilket enligt oss är det klart bästa alternativet).

Med hjälp avden smidiga eldriftentar du dig obehindrat fram utan minst ansträngning, både bland ilskna rödljus och lugna cykelbanor. Trots all den moderna teknologin så ärcykelnverkligen busenkel att manövrera, bara att välj effektläge och trampa, så sköter det intelligenta systemet resten. På styret sitter dessutom en tydlig LED-display som både ger information både om effektläge och batteriets laddnivå.

Karin är redan från start utrustad med rejäla skärmar i plåt, en stabil pakethållare, cykelkorg, stöd, ringklocka, reflexer, belysning och ett godkänt lås som förhoppningsvis ser till att du får ha dincykel i fred.

Relaterade produkter
Monark Karla STePS 8-växlad matt senapsgul 51 cm
Monark Karla STePS 8-växlad matt senapsgul 51 cm

Den stilmedvetna hybridenMonark Karlaär elassisterad och har allt som krävs för att du ska kunna ta dig fram, både snabbt och lätt, med massor av stil.

- kr
Mer info
Monark e-Karin 3-växlad matt silver 51 cm
Monark e-Karin 3-växlad matt silver 51 cm

Nu finns Monarks storsäljare Karin också som elcykel, utrustad med Monarks EGOING system.

- kr
Mer info
Monark Sture STePS 8-växlad matt petrol 58 cm
Monark Sture STePS 8-växlad matt petrol 58 cm

Den stilmedvetna hybridenMonark Stureär elassisterad och har allt som krävs för att du ska kunna ta dig fram, både snabbt och lätt, med massor av stil.

- kr
Mer info
Monark Karin 26" 3-växlad rosa 43 cm
Monark Karin 26" 3-växlad rosa 43 cm

Det här är en cykel som är redo för en tur så fort du är det.

- kr
Mer info