Monark Sture STePS 8-växlad matt petrol 58 cm från Monark

Monark Sture STePS 8-växlad matt petrol 58 cm

Den stilmedvetna hybridenMonark Stureär elassisterad och har allt som krävs för att du ska kunna ta dig fram, både snabbt och lätt, med massor av stil. Varje liten detalj har fått förtjäna sin plats och aluminiumramen har ett riktigt snyggt stuk med lite sköna retrovibbar. Men det här är definitivt enhögsttidsenlig elektrisk pendlare som inte bara är en godbit för ögat, utan även är snabb och dessutom rätt skön att sitta på när du vill känna hård fartvind i nyllet.

En robust helhet där gammalt och nytt möts i en spännande blandning av moderna komponenter och tidsenliga tillverkningsmetoder.En lätt aluminiumram, ett smalt styre och släta däck görSture till en snabb skönhet somproblemfritt tar sig fram även när det är riktigt trångt på cykelbanan.

Modellen har ett av marknadens absolut bästa drivsystem, Shimano STePS (E5000), som kombinerar en kvalitativ motor med ett kraftfullt batteri (med både smidig och snabb uppladdning) som ger dig massor av räckvidd med extra skjuts.Övriga drivlinan består av en klassisk utanpåliggande växel som ger mer än tillräckliga fartresurser, och som viahar ett lättmanövrerat reglage ger dig alla möjligheter att skifta mellan de 8 växlarna utan att det känns det minsta ansträngt.Motor och växel samarbetar i en nästan sömlös harmoni och allt sker effektivt, underbart tyst ochdessutom med drivning direkt på vevaxeln (vilket enligt oss är det klart bästa alternativet).

Med hjälp avden smidiga eldriftentar du dig obehindrat fram utan minst ansträngning, både bland ilskna rödljus och lugna cykelbanor. Trots all den moderna teknologin så ärcykelnverkligen busenkel att manövrera, bara att välj effektläge och trampa, så sköter det intelligenta systemet resten. På styret sitter dessutom en tydlig LED-display som både ger information både om effektläge och batteriets laddnivå.

Sturehar en gedigenutrustningslista som täcker de flesta behoven: rostfria skärmar, pakethållare med integrerat fäste, ringklocka, belysning och ett smidigt litet kedjeskydd. Tack vare en kombination av klassisk fotbroms och hydrauliska skivbroms levererar den alltid pålitliga bromsresurser, dessutom oavsett förhållanden eller årstid. Cykeln har med andra ord precis allt du behöver för att snabbt och smidigt kunna ta dig från A till B på ett sätt som både människa och miljö mår bra av. Modellen kräver heller inte speciellt mycket underhåll för attställa uppsom din dagliga trotjänare... och vi tycker verkligen att det finns något vackert med den tanken.

Detta är en herr-modell av Monark Sture STePS 8-växlad matt petrol 58 cm.

Relaterade produkter
Monark Sture 9-växlad blå 58 cm
Monark Sture 9-växlad blå 58 cm

Den stilmedvetna hybriden Monark Sturehar precis allt som krävs för att du ska kunna ta dig fram, både snabbt och lätt, med massor av stil.

- kr
Mer info
Monark Karla STePS 8-växlad matt senapsgul 51 cm
Monark Karla STePS 8-växlad matt senapsgul 51 cm

Den stilmedvetna hybridenMonark Karlaär elassisterad och har allt som krävs för att du ska kunna ta dig fram, både snabbt och lätt, med massor av stil.

- kr
Mer info
Monark Karin STePS 7-växlad ljusbrun 51 cm
Monark Karin STePS 7-växlad ljusbrun 51 cm

Elassisterande Monark Karin har faktiskt ganska mycket gemensamt medMonark´s allra första damcyklar.

- kr
Mer info
Monark Karla 7-växlad matt petrol 55 cm
Monark Karla 7-växlad matt petrol 55 cm

Den stilmedvetna hybriden Monark Karlahar precis allt som krävs för att du ska kunna ta dig fram, både snabbt och lätt, med massor av stil.

- kr
Mer info