Kross Dust 1.0 silver large

Mountainbike 27.5"

Letar du efter en prisvärd trailhoj med responsiva köregenskaper som levererar mångsidighet och massor av genuin cykelglädje så ska du kika lite extra påKross Dust 1.0. En lättkörd modell som funkar för de flesta typer av cykling och som klarar allt från tuffa skogsstigar till riktigt branta nedförslut.En trailmumsaremed äventyrliga gener som är perfekt för dig som gillar spänning ochsomvill ha maximalt med skoj i sadeln, oavsett vart du håller till. Perfekt för dig som vill kunna köra med maximal kontroll även när underlaget är riktigt stökigt.

Modellen kombinerar enlätt trippelreducerad aluminiumram med en modern geometri vilket skapar en bekväm körställning och ser till att du har bra uppsikt på det som sker omkring dig, men det är inga problem alls att kliva ut i vänsterfil om du villcykla lite fortare.

En kvalitativ dämpad luftgaffel från Rock Shox med140 mm slaglängd och lockout tillsammans med breda däck ser till att du kan köra riktigt snabbt med bibehållen komforta?ven pa? stra?ckningar da?r underlaget är riktigt ojämnt.

Under motorhuven harden enextremt pålitlig drivlina från Shimano (Deore) med dubbla klingor fram och 10-delad kassett baktill som ger pålitligfunktion samt möjlighet att skifta mellan de 20 växlarna utan att det känns ansträngt.Allt rullar på ett par snabba och starka 27.5-hjul med 2.4 bredd, vilket är perfekt för dig somsöker det bästa av två världar: smidigheten från 26 och det fina rullet från 29.

Eftersom Dust 1.0 gillar äventyr och trivs i höga farter så är det utrustad med bromsar som verkligen matchar fartresurserna, domhydrauliska skivbromsarna från Sram är inte bara extremt effektiva utan levererarockså pålitlig bromsförmåga oavsett väder, vind och underlag.

Mer information