Kross Evado 5.0 svart/röd large

Crosshybrid

Kross Evado 5.0är en riktigt prisvärd hybridcykel med ett underbart brett registersom trivs lika bra på grusvägarna som på asfalten.Det här är en kompetent hybridcykelsom är utrustad med mycket av det som ingårpå lite dyrare pendlarmodeller. Tack vareen låsbar dämpad framgaffel och hydrauliska skivbromsar har du både skön komfort och bromsar som verkligen matchar fartresurserna. Visst, det är väl inte ren proffsklass men det är genomgående beprövade kvalitetskomponenter rakt igenom.

En reducerad aluminumram som levererar en komfortabel körställning kombinerat med bra uppsikt, ger hög säkerhet och ser till att denkänner sig hemmapå olika typer av äventyr, oavsett omdet handlar om att plöja fram över trottoarkanter ibetongdjungeln eller att glida fram på grusvägarna ute i det fria.Under motorhuven sitter enpålitlig 27-växlad drivlina från Shimano (Acera)som kommer se till att du enkelt tar dig uppför även riktigt tuffa uppförbackar och som du enkelt hanterar med dom lättmanövrerade vridreglagen.

Endämpade framgaffel med lockout från Suntour med 63 mm slaglängd kombinerat med lättrullande hjul med lite bredare däck (42 mm) ser till att du alltid tar dig fram med full bekvämlighet, vilket självklart bidrar till en tryggare upplevelse i sadeln ävendär underlaget sett sina bästa dagar.

Skillnaden mot småsyskonet 3.0 är att du i Evado 5.0 får en finare reducerad aluminiumram, låsningsbar framgaffel, finare växlar och även reglage. Du får dessutom hydrauliska skivbromsar och cykeln är även något lättare.

Kross Evado 5.0 är en perfekt cykel för dig som vill pendla och kanske köra skogsstigar och grusvägar med en och samma cykel. Den vikervarken ner sig för lite tuffare förhållanden eller för dåligt väder och den passar lika bra som ditt träningsredskap som din pendlarkompis till och från jobbet eller träningen. Den har dessutom fästen för både skärm och pakethållare vilketkan varariktigt praktiska kompisar i vårt skandinaviska klimat, med både ur och skur.

Detta är en herr-modell av Kross Evado 5.0 svart/röd large.

Mer information