Scott Roxter 600 medium

Mountainbike 26"

Är du en talangfull junior som vill ha en tuff hoj som är briljant att trampa till plugget eller fotbollsträningen med? Du har kanske tröttnat på att kompromissa och vill ge dig själv chansen att kunna bränna om både mamma och pappa, ja då är kapablaScott Roxter 600en smart investeringoch den kommer ge dig maximal avkastning i form av massor av pålitlig cykelglädje.

Stommen utgörs av en stabil dubbelreducerad aluminiumram (6061) med en sportig geometri och intern kabeldragning som är speciellt anpassad för attatt vara lätthanterlig, ge bra uppsikt samt hög komfort. Modellen är även utrustad med en dämpad framgaffel frånSuntour (XCT-HLO)med 100 mm slaglängd och Lockout (du styr gaffeln vi ett reglage på dämparen), vilket både ger dig ökad komfort och skapar betydligt effektivare framkomlighet på hårda underlag.

Ovanpå detta har cykeln enbeprövad drivlina från Shimano med 24 växlar (Altus) kombinerat med komponenter som har pålitlig funktion och gedigen kvalitet. Visst, det är kanske inte ren proffsklass på prylarna, men modellen har funktionella komponenter som är anpassade för juniorer och som verkligen fungerar i praktiken. Eftersom dentrivs när det går undan är den utrustad med effektiva hydrauliska skivbromsar vilket både sänker underhållsbehovet och ser till att du harkraftfull bromsverkan året om, dessutom oavsett om det är lerigt, regnigt, slaskigt eller dammigt i spåren.

Tack vare pålitliga 26-tummare så rullar det snabbt och den upplevs verkligen som både rapp och kvick ute i spåren. Modellen trivs i höga farter men passar kanske främst som din vardagliga mountainbike, speciellt med tanke på hur civiliserat den beter sig på hårda underlag med slät struktur.

Modellen har genomgående betydligt finare komponenter än vad de flesta mindre cyklisterär vana vid, och det vittnar ju om att den här cykeln är skapad förjuniorer som verkligen gillar att cykla!

Mer information