Scott Roxter 620 small

Mountainbike 26"

Är du en talangfull junior som vill ha en tuff hoj som är briljant att trampa till plugget eller fotbollsträningen med? Du har kanske tröttnat på att kompromissa och vill ge dig själv chansen att kunna utvecklas, ja då är kapablaScott Roxter 620en smart investeringoch den kommer ge dig maximal avkastning i form av massor av pålitlig cykelglädje.

Stommen utgörs av en stabil aluminiumram (6061) med en sportig geometri som är speciellt anpassad för attatt vara lätthanterlig, ge bra uppsikt samt hög komfort. Modellen är även utrustad med en dämpad framgaffel med 80 mm slaglängd, vilket ger dig ökad komfort och skapar effektivare framkomlighet.

Ovanpå detta har cykeln enpålitlig drivlina från Shimano med 21 växlar kombinerat med komponenter som har beprövad funktion och gedigen kvalitet till ett minst sagt plånboksvänligt pris. Visst, det är kanske inte proffsklass på prylarna, men modellen har komponenter som fungerar i praktiken.

Tack vare pålitliga 26-tummare så rullar det snabbt och den upplevs verkligen som både rapp och kvick ute i spåren. Modellen trivs i höga farter men passar kanske främst som din vardagliga mountainbike, speciellt med tanke på hur civiliserat den beter sig på hårda underlag med slät struktur.

Modellen har genomgående finare komponenter än vad de flesta mindre cyklisterär vana vid, och det vittnar ju om att den här cykeln är skapad förjuniorer som verkligen gillar att cykla!

Mer information