Crescent Zetta matt svart 59 cm från Crescent

Crescent Zetta matt svart 59 cm

I sadeln på Crescent Zetta är du redo för i stort sett allt. Den lätta aluminiumramen är stark och stryktålig och har en geometri som gör den lämplig för både träning och pendling. Sittställningen är skön utan att vara helt upprätt och tack vare de tunna sittstagen bjuder Zetta på en komfort som inte bara gör att du har det bekvämt, flexibiliteten gör också att du inte blir lika fort trött, så du orkar cykla både snabbt och längre.

Styret är rakt och du har växel- och bromsreglage inom bekvämt räckhåll från de ergonomiska handtagen. Tack vare en riktigt bred utväxlingen med hela olika 18 lägen kombinerat med däck som både rullar och greppar asfalten på bästa sätt så går detutan problem att cykla riktigt fort.

Snabba stopp är inga problem, vilket är en stor fördel i stadstrafik. Tack vare de effektiva och säkra hydrauliska skivbromsarna från Shimano har du alltid full kontroll, oavsett förhållanden och årstid.En snabb och riktigt snygg hybridcykel för dig som vill kombinera träning med pendling på ett underhållande och inspirerande sätt.

Detta är en herr-modell av Crescent Zetta matt svart 59 cm.

Relaterade produkter
Crescent Elton matt svart 59 cm
Crescent Elton matt svart 59 cm

Du behöver inte resa in i framtiden för att köra kunna få nästa generation av elcyklar från Crescent, en tur hem till oss räcker gott.

- kr
Mer info
Crescent Atto petrol 59 cm
Crescent Atto petrol 59 cm

Att CrescentAttoär en snabb allroundcykel med sportig design känner du så fort du kliver upp i sadeln.

- kr
Mer info
Crescent Hamra silver 59 cm
Crescent Hamra silver 59 cm

Är du på jakt efter en rolig ochtålighybrid som fungerar för all från hårda träningspass till hektisk stadstrafik så kan du sluta leta.

- kr
Mer info
Bianchi Intenso Ultegra celeste/svart 59 cm
Bianchi Intenso Ultegra celeste/svart 59 cm

Vill du bli lycklig ägare till en uthållig italiensk racer med en av marknadens bästa kolfiberramar där både prestandaoch komfort ligger i fokus så kan potentaBianchi Intenso Ultegravara en smart investering.

- kr
Mer info