Crescent Hamra silver 59 cm

Crosshybrid

Är du på jakt efter en rolig ochtålighybrid som fungerar för all från hårda träningspass till hektisk stadstrafik så kan du sluta leta.Skogens och gatans konung,CrescentHamra,har en bekväm sittställning och rullar lika fint på skogsstigar som på landsvägar och stadens cykelbanor. Det här är en snabb, funktionell ochinspirerandehybridcykel som kan ta dig dit du vill i många år framöveroch som utan problem tål allt en äventyrslysten cyklist kan tänkas utsätta den för.

Den lätta aluminiumramen har vridstyrka nog för att kraften från dina tramptag ska kunna överföras till bakhjulet med ett minimum av energiförlust, samtidigt som den är flexibel nog att ge åkkomfort för långpendling. Den fjädrande framgaffeln med lockout (som enkelt styrs via ett reglage på styret) vilket i kombination med de grova däcken ger både kontroll ochrätt känsla även på lite sämre underlag.

De 30 växlarna från Shimano (Deore/SLX) ger dig resurser att klara allt fråntuff bergsbestigning till kittlande snabba nedförsbackar. Ska det kännas bra att cykla fort så behövs det också rejäla bromsar och de hydrauliska skivbromsarna fungerar i både vått och torrt samt ger dig massor med lättdoserad bromskraft.

Styre, styrstam och sadelstolpe är starka, lätta komponenter från TEC, utvecklade för att passa just den här typen av cykel, precis som den bekväma sadeln och handtagen från Spectra. Kompetent, snabb och tålig, vad mer kan man önska sig av en inspirerandehybridcykel med brett register?

Detta är en herr-modell av Crescent Hamra silver 59 cm.

Mer information