Crescent Centi matt grå 55 cm från Crescent

Crescent Centi matt grå 55 cm

I sadeln på Crescent Centiär du redo för i stort sett allt. Lätt, bekväm och snabb nog att ta dig runt motionsloppet på en mer än respektabel tid är ett annat ganska bra sätt att beskrivacykeln på. Den lätta aluminiumramen är stark och stryktålig och har en geometri som gör den lämplig för pendling, både på snabba träningsrundor och på förortens cykelbanor. Sittställningen är skön utan att vara helt upprätt och tack vare de tunna sittstagen bjuderCenti på en komfort som inte bara gör att du har det bekvämt, flexibiliteten gör också att du inte blir lika fort trött, så du orkar cykla både snabbt och längre.

Styret är rakt och du har växel- och bromsreglage inom bekvämt räckhåll från de ergonomiska handtagen. Tack vare en riktigt bred utväxlingen med hela olika 18 lägen kombinerat med däck som både rullar och greppar asfalten på bästa sätt så går detutan problem att cykla riktigt fort.

Snabba stopp är inga problem, vilket är en stor fördel i stadstrafik. Tack vare de effektiva och säkra hydrauliska skivbromsarna från Shimano har du alltid full kontroll, oavsett förhållanden och årstid.En skön detalj på Centi är sadeln, som är speciellt utvecklad för damer. En snabb och riktigt snygg hybridcykel för dig som vill kombinera träning med pendling på ett underhållande och inspirerande sätt.

Detta är en dam-modell av Crescent Centi matt grå 55 cm.

Relaterade produkter
Crescent Elmo matt grå 55 cm
Crescent Elmo matt grå 55 cm

En av de största fördelarna med elcykel märker du i tät stadstrafik.

- kr
Mer info
Crescent Femto matt grå 55 cm
Crescent Femto matt grå 55 cm

Crescent Femto är en snabbrullande allroundcykel med lätt, stark aluminiumram och komponenter som ger dig resurser att trampa både fort och långt.

- kr
Mer info
Crescent Elof matt mörkgrå 55 cm
Crescent Elof matt mörkgrå 55 cm

Crescent Elof har allt du kan önska dig av en elcykel och en hel del till.

- kr
Mer info
Crescent Exa matt orange 55 cm
Crescent Exa matt orange 55 cm

Generation fem av Crescent EXA är den lättaste och starkaste någonsin, och tack vare en ny mix av kolfiber i ramen dessutom bekvämare än föregångarna.

- kr
Mer info