Crescent Elmo matt grå 55 cm från Crescent

Crescent Elmo matt grå 55 cm

En av de största fördelarna med elcykel märker du i tät stadstrafik.Crescent Elmoär utvecklad för dig som ofta håller till i just den typen av miljöer och är den redo för en tur på stan så fort du är det. Uppförsbackar är inga problem och motvind känns som medvind. Att hela tiden behöva stanna vid rödljus och sänka hastigheten vid övergångsställen stör dig inte längre, eftersom det är så himla smidigt att få upp farten igen på din elcykel.

Stommen utgörs aven stark aluminiumram med helt rätt stabilitet och klassiskt vackra linjer.Den centralt placerade motorn, och programvaran som styr den, är Crescent´s helt egenutvecklade system och det ger dig precis så mycket hjälp du behöver vid start, uppför backar, i motvind eller när du promenerar bredvid. Allt styrs av sensorer som känner av hur hårt du trampar och skickar den informationen vidare till den hjälpsamma elmotorn.

Det finns 5 olika effektlägen att välja mellan och med en enkel knapptryckning talar du om vilket av dem du vill använda, det är faktiskt inte svårare än att välja vilken av växlarna du vill ska lägga in. Den tydliga displayen ger dig full koll på läget och den visar både vald effekt, hastighet, batteriets laddnivå och precis hur långt den kraften kan ta dig.

Allt är snyggt inbyggt i en 7-växlad cykel med en traditionell design för herr och som försetts med en bombsäker fotbroms baktill och en näst intill underhållsfri rullbroms framtill. Det kraftfulla batteriet sitter i pakethållaren, som i sin tur är en snyggt integrerad del av aluminiumramen. Batteriet är dessutom enkelt att lossa och ta in för laddning om du så skulle önska, och att ladda fullt tar faktiskt inte mycket mer än 6 timmar.

Rejäla skärmar och den stabila pakethållaren ingår i extrautrustningen, precis som både stöd, belysning och ett godkänt lås som förhoppningsvis ser till att du få ha din elcykel ifred.

Relaterade produkter
Crescent Centi matt grå 55 cm
Crescent Centi matt grå 55 cm

I sadeln på Crescent Centiär du redo för i stort sett allt.

- kr
Mer info
Crescent Femto matt grå 55 cm
Crescent Femto matt grå 55 cm

Crescent Femto är en snabbrullande allroundcykel med lätt, stark aluminiumram och komponenter som ger dig resurser att trampa både fort och långt.

- kr
Mer info
Crescent Elof matt mörkgrå 55 cm
Crescent Elof matt mörkgrå 55 cm

Crescent Elof har allt du kan önska dig av en elcykel och en hel del till.

- kr
Mer info
Crescent Exa matt orange 55 cm
Crescent Exa matt orange 55 cm

Generation fem av Crescent EXA är den lättaste och starkaste någonsin, och tack vare en ny mix av kolfiber i ramen dessutom bekvämare än föregångarna.

- kr
Mer info