Epoque Lynx 3-växlad svart 51 cm från Epoque

Epoque Lynx 3-växlad svart 51 cm

Det stora utbudet av elcyklar, eller rättare sagt elassisterade cyklar (om vi nu ska vara formella), gör att valet inte alltid är helt enkelt.Du har kanske inte riktigt bestämt dig för om du främst kommar att cykla kort, långt, ofta eller sällan? Du har däremot beslutat dig för att inte lägga hela familjens semesterbudget på din nya elcykel. Du vet också att du vill kunna ha möjligheten att lasta både mjölkpaketen, potäterna, falukorvarna och lite annat smått och gott när du trampar hem från jobbet... men utan att dublir det minsta svettig! Prioriterar du komfortabel bekvämlighet och vill ha riktigt bra uppsikt över trafiken?Tilltalas du dessutom av klassisk design och en ram med behändigt lågt insteg, ja då ärEpoque Lynxhelt rätt för dig.

Grundbulten utgörsenanvändarvänlig drivlina som kombinerar enmäktig elmotor på 250 watt med ett kapabelt batteri, vilket sammantaget ger dig den därlånga räckvidden och en helt bekymmersfri uppladning. Epoque Lynx ärdessutom utrustad med en så gott som underhållsfri navväxel från Shimano med en pålitlig inkapslad fotbroms kombinerat meden smidig v-broms framtill, vilket sammantaget gereffektiv bromsförmåga inästan alla typer av väderlek.

Växlingen hanteras viaett lättmanövrerat vridreglage, vilket ger dig möjlighet enkelt att skifta mellan de 3 växlarna (även under belastning) utan att det känns det minsta ansträngt. Motor och drivlinan arbetar i harmoni och allt sker effektivt, förvånansvärt tyst och tack vare att drivningen sker direkt på framnavet har du alla förutsättningar för massor av avslappnade mil i den bekväma sadeln. Däcken har en lite bredare profil (42 mm) och är såklart försedda med en reflexrand, vilketbåde ger cykeln en härlig komfort ochser att du kommer fram i gott skick även under dygnets mörkare timmar.Iövrigt är cykel utrustad med komponenter från välkända tillverkare, vilket borgar för att cykeln lever upp till dom höga krav vi skandinavier ställer på våra transportmedel.

En elassisterad cykel är troligen det smartaste fordonet du kan äga, speciellt om du planerar att ofta kör lite kortare sträckor eller att pendla till jobbet. Du avverkarenkelt en mil på runt 25 minuter och du betalar kolossalt mycket mindre än om du skulle ta miljöboven. Du slipper trista tullavgifter, du kommer fram i tid, du parkerar nästan vart som helst (och dessutom gratis!), dutar ditt ansvar för miljön och du slinker undan trista fakturor från bilverkstaden. Men det kanske bästa av allt är att du i sadeln på din Epoque Lynx hinner uppleva världen med alla dina sinnen, samtidigt som du klarar jobbiga uppförsbackar och tuffa motvindslöpor utan att bli det minsta svettig och dessutom flyter det alltid på även när du snabbt måste fram mitt i rusningstrafiken.

Den 3-växlade Epoque Lynx väl anpassad för vårtskandinaviska klimat ochmodellen är extremt välutrustad redan från start, med bland annat både skärmar, korg, pakethållare, kedjeskydd, belysning, stöd, pedaler, batteriladdare, en bekväm sadel samt ett av SFF godkänt ramlås (perfekt om tjuven skulle vara framme). En imponerande prisvärd elcykel där helheten andas välbalanserad funktion och som passar medvetna cyklister som ställer krav p&...

Relaterade produkter
Epoque Lynx 7-växlad svart 51 cm
Epoque Lynx 7-växlad svart 51 cm

Det stora utbudet av elcyklar, eller rättare sagt elassisterade cyklar (om vi nu ska vara formella), gör att valet inte alltid är helt enkelt.

- kr
Mer info
Epoque Caracal 7-växlad svart 51 cm
Epoque Caracal 7-växlad svart 51 cm

Epoque Caracal 7-växlad svart 51 cm

- kr
Mer info
Epoque Caracal 3-växlad svart 51 cm
Epoque Caracal 3-växlad svart 51 cm

Epoque Caracal 3-växlad svart 51 cm

- kr
Mer info
Crescent Tarfek 7-växlad brun 51 cm
Crescent Tarfek 7-växlad brun 51 cm

Om du vill ha en hybridcykel som bara går och går, ja då ärCrescent Tarfekett riktigt bra val.

- kr
Mer info