Scott Roxter eRide 26 one-size

Barncyklar 26"

Oavsett hur mycket kraft du har kvar i benen så kommer helt nyaScottRoxter eRide 26alltid att ställa upp. En tuff juniormodell med horizontbrett register som tack vare sinsmidiga eldrift hjälper dig att effektivt transportera dig dit du vill med massor av stil.

Precis som sina lite större syskon så lutar den sig självsäkert mot en högteknologisk aluminiumram med funktionellgeometri som är speciellt anpassad för attatt vara lätthanterlig, ge bra uppsikt och leverera hög komfort. Kortfattat har chassit en genomtänkt designdär integrerad smidighet och användarvänlighet ligger i fokus.

Kraften levereras av en pålitlig elmotor från Bosch (Active Plus 250w) kombinerat med ett 400 Wh batteri som är integrerat i ramen och somlevererar flera timmars extra hjälp på traven. Drivningen sker via en kompakt och effektiv centermotormed låg ljudnivå och pålitlig kraftöverföring. Ovanpå detta har cykeln en beprövad drivlina med 9 växlar från Shimano (Alivio) med brett register kombinerat med komponenter som harpålitlig funktion ochhög kvalitet.Motor och växel samarbetar i en nästan sömlös harmoni och allt sker effektivt, underbart tyst och ger dessutom en imponerande räckvidd. All information omkraftpaketet visas via en tydligPurion display - kan det bli bättre?

Modellen är även utrustad med en dämpad gaffel frånSR Suntour (XCR 32 Air) med 100 mm slaglängd och remote lockout (låsning via ett reglage på dämparen), vilket ökar användningsområdet och ger dig möjligheten att kunnaåkalikafort på stökiga skogsstigar sompå hårdagrusvägar. Eftersom dengillarnär det går undan så har cykeln begåvats med kraftfulla skivbromsar vilket både sänker underhållsbehovet och ser till att du harmaximalbromsverkan oavsett om det är lerigt, regnigt eller slaskigt i spåret.

Destabilahjulen rullar fram på ett par feta däck med en bredd på 2,35, vilketger skön komfort och ser till att du får minst sagt imponerande framkomlighet även i riktigt stökig terräng. Med Scott Roxter eRide 26 går det undan och tack vare dess effektiva eldrift är det inga problem att ligga strax bakom (eller varför inte framför?) föräldrar utei spåren - och givetvis kommer astronautenpå den här raketen garanterat vara först till mars... eller förlåt vi menar såklart plugget.

Mer information