Skeppshult Nova 3-växlad flamröd 53 cm

Standardcyklar dam

Vi vill nog påstå att Skeppshult Nova förkroppsligar uttrycket tidlösa design. Det här är envälkomponerad helhet som stolt rullar fram med sträckt rygg och samtidigt levererar massor av harmonisk vägkänsla... om vi fick bestämma skulle Nova få nobelpriset i både elegans, form och funktion.

Som alltid, när det handlar om cyklar från småländska Skeppshult, så är även Nova ett gediget hantverk i minsta detalj.Ramen tillverkas i högkvalitativ legering som ger en balanserat nätt känsla men som samtidigt ger dig stålets imponerande flexibilitet, fantastiska åkkomfort och enorma slitstyrka. Och du, tvärt emot gängse uppfattning så är Skeppshults stålramar faktiskt inte mycket tyngre än sina motsvarigheter i aluminium.

Modellenhar en pålitlig mix av noga utvalda komponenter och den här versionen är fullt utrustad med allt du behöver - eller vag sägs om 3 näst intill underhållsfria navväxlar från Shimano, fotbroms, korg, pakethållare, skärmar, belysning, kedjeskydd, stöd, godkänt lås och säkerligen något mer som vi missat.

Nova ett utmärkt val för dig som vill haen lättrullande och funktionell brukscykel som även trivs när du kliver ut i vänsterfil, ochden är ju dessutom fullt utrustad med allt du kan tänkas behöva redan från start. Det här är en cykel som du ofta, länge och gärna kan cykla på, dessutom i vilket väder som helst.

Viskulle kunna skriva hur mycket som helst om Nova-serien... men bäst i test i den klassiska konsumenttidningen Råd & Rön räcker gott just nu.

Mer information