MADE Linde 3-växlad lila 51 cm från MADE

MADE Linde 3-växlad lila 51 cm

Allafyrkantigabakåtsträvare hävdar att det är lönlöst att försökauppfinna hjulet igen. Vi håller delvis med, men vi vågar nog påstå att vår helt egnaMADE Lindeär beviset för attihärdigutveckling, ständig förbättringar, smarta detaljer och moderna tillverkningsmetoder faktisk kan ge en helt ny dimension tillcykling på entidlösoch stiligklassisker.

Vi har väll alla hört att det var bättre förr och vi kan förstå att det är lätt att tro att det även gäller farmors gamla damcykel. Visst den var både hållbar,ganska pålitlig och - den står ju fortfarande där nere i källaren.Men det är väl just det senare som ärden gamla damcykelnsakilleshäl, att den sällan används och fortfarande bara står där nere i källaren.Vihar nog ofta glömt att farmor många gånger ledde sin cykel och att hon nästan alltid var tvungen attkliva av cykeln så fort detblev minsta lila uppförsbacke. Denfrämsta anleding är helt enkelt attfarmors cykel (i ren motsats till MADE Linde) vägde bly och dessutom var tämligen obekväm attsitta på.

Efter att i snart 30 år (och hundratusentals sålda cyklar)ha samlat på oss massor av erfarenhet av cykling så är MADE Linde Cykelkraftssvar på frågan Hur skall en modern damcykel av idag se ut?. Vi har noga lyssnat på vadfolk verkligen vill ha, och den är inte bara färgsatt irättfärg, och den har heller inte bara det klassiska snittet för en svensk damcykel - den är mycket lättare och betydligt roligare att cykla på än de allra allra flesta andra damcyklarna på marknaden. Vad sägs om nästan ett helt kilo lättare än storsäljaren i kategorien?

Chassit består aven lätt och styv aluminiumram med klassisk hängmatteform och praktiskt lågt insteg. Farten hanteras av en extremtbeprövaddrivlina med 3 Shimano Nexus-växlar med helt problemfri fotbroms som fungerar oavsett väderlek och vägförhållanden. Utrustningsnivån är skyhög och består av en noga utvald mix av pålitliga komponeter i kvalitativa material. Eller vad sägs om både pakethållare, stänkskärmar, godkänt lås (en försäkring ingår dessutom), stöd, kedjeskydd, korg, batteribelysning och massor av annat. Alladelar är noga utvalda för att hålla vikten på en låg nivå, och därmed se till att du kan hålla lättheten i cyklingen på en hög nivå.

Så vill du också bli lycklig ägare till en testvinnare med klassiskt vackra former, låg vikt och pålitlig funktionsompresterar lika bra oavsett om du ska pendlatill jobbet,cykla söndagsturen, eller tryggt vill kunna köra hem i oberäkneligt vinterväglag? Då är MADE Linde helt rätt val för dig!

Står du fortfarande i valet och kvalet mellan MADE Linde och någon annan av våra klassiska treväxlade cyklarna? Då tycker vi att du ska ta och titta på dessa lyxiga detaljer som Linde har, men som alternativen troligtvis inte har:

  • Gelsadel - ger oslagbar komfort i sadeln!
  • Ergonomiska handtag
  • Ställbar styrstam (vill du ha det sportigt eller bekvämt? Du väljer själv - varje dag!)
  • Punkteringsskyddade d&au...
Relaterade produkter
MADE Linde 3-växlad lila 47 cm
MADE Linde 3-växlad lila 47 cm

Allafyrkantigabakåtsträvare hävdar att det är lönlöst att försökauppfinna hjulet igen.

- kr
Mer info
MADE Linde 3-växlad blanksvart 47 cm
MADE Linde 3-växlad blanksvart 47 cm

Allafyrkantigabakåtsträvare hävdar att det är lönlöst att försökauppfinna hjulet igen.

- kr
Mer info
MADE Vide 20" 3-växlad vit/lila
MADE Vide 20" 3-växlad vit/lila

Vill ditt barn ha en riktigt fin, lättcyklad och rolig cykel som dessutom är välutrustad? Vill du att din barn ska cykla på något som inte bara är roligt att sitta på, utan även tryggt och säkert? Då är MADE Vide ett av de bättre valen du kan göra!MADE Vide är byggd på en lätt och kvalitativ ram i aluminium.

- kr
Mer info
Rock Machine Blizzard INT e70-27+ LTD matt lila/orange/lila medium
Rock Machine Blizzard INT e70-27+ LTD matt lila/orange/lila medium

Vill du uppleva den därunderbara känslan av grymt flyt som bara generösa slaglängder kan leverera? Vill du samtidigt ha tillgång till stålmannens benmuskler i form av en elektrisk kvalitetsmotor?Funderar du på att byta upp dig till en kraftfull trail-/endurohoj som älskar allt från på stökigavertikalspårtill horisontell stigcykling så ska du ta dig en extra titt på heldämpadeRock Machine Blizzard INT e70-27+ LTD.

- kr
Mer info