Merida Scultura Disc 400 Juliet blå/mint small/medium

Racercyklar dam

Funderar du på att skaffa en effektiv, snabb och komfortabel landsva?gsracer som har med högvis av cykelglädje så ska du ta en extra titt på storsäljarenMerida Scultura Disc 400 Juliet.Det här är en extremt välbalanserad allroundracer med en av marknadens absolut stilrenaste aluminiumramar och imponeradebromsförmåga där ledorden är både kontroll, komfort och effektivitet. En helt perfekt landsvägscykel förtjejer som vill kunna utveckla sin cykling eller kanske bara vill byta upp sig till något som är betydligt snabbare än hybriden.

Du får en fin trippelreducerad aluminiumram och lätt kolfibergaffel som finslipats till perfektion genom åren. En tydligt neutral geometri ger en upprätt och komfortabel sittställning som ser till att du utan problem kan ge dig ut på lite längre turer utan att få ont i nacken, samtidigt som du har bra uppsikt över dina medtrafikanter. Invändig kabeldragning förstärker de rena linjerna samt sadelstolpen och framgaffeln i kolfiber sväljer nästan alla oönskade vibrationer och skapar därmed en solid grund för stora cykelupplevelser. Både sadeln, måtten på styret, styrstammen och vevarmarna är anpassade för att du med effektiv kraft och full bekvämlighet ska kunna njuta av massor av fantastiska turer.

En extremt beprövad drivlinamed22 välsmorda växlar från Shimano (105-serien) gerpålitlig funktion ochimponerande hög tillförlitlighet. Kombinera denna gedigna bestyckning med tåliga komponenter från välkända tillverkare så får du en helhet medgrym precision och imponerande slitstyrka, helt perfekt för våra lite tuffare skandinaviska förhållanden.

Ettstabilt och lättrullandehjulset med 25mm släta däck från Maxxis ger cykeln imponerande fartresuser och för att balansera denna egenskap är den utrustad med effektiva hydrauliska skivbromsar, vilket ser till att du alltid har överlägsen bromsförmåga, oavsett underlag, väder eller årstid.En underbart klättringsvillig fartfantom med grym respons som trivs bäst på släta underlagoch som garanterat kommer leverera massor av körglädje oavsett om det är hårdträning, motionslopp eller ren transport du är ute efter... och den väger dessutom inte mer än 9,1 kg!

Mer information