Balanscykel Frog Tadpole Mini rosa 9 cm

Övrigt

Letar du efter en pålitlig och säker balanscykel som kommer ge både dig och ditt barn obegränsat med cykelglädje så ha du hittat rätt. LättaFrog Tadpole Miniväger in under 3,5 kilo och är ett spännande, säkert och hälsosamt sätt att upptäcka världen på!Ett skoj transportmedel som bygger självförtroende och aldrig backar för nya utmaningar, en perfekt balanscykel för föräldrar somvill ge sina blivande fartfantomer (i åldern 1-2 år) rätt förutsättningarför att kunna utvecklas, och samtidigt ha kul under tiden.

Britterna vägrar låta materialet sätta gränserna och själva stommen utgörs av en ram i högkvalitativ aluminium (6061 T6) med låg vikt och hög styrka. Ramen har dessutom en unik geometri (ramform) med lång hjulbas och låg tyngdpunkt, vilket kortfattat kan översättas till hög kursstabilitet, bättre balans och snabbare inlärning. Lägg därtill en smart begränsare som förhindrar kraftiga styrrörelser och en sittposition som ger barnet en tydlig överblick av omgivningen, och du har säkerhet av hög klass.

När det väl blir dags att sakta ner de lättrullande hjulen (ett par stabila 10-tummarna med luftfyllda däck) så hanteras detta av en pålitlig v-broms som inkluderar ett lättåtkomligt reglage som är idealiskt för små händer. Du som förälder kan med andra ord vara säker på att effektiv bromsförmåga finns på plats, oavsett vilket underlag som råder för dagen.

Mer information