Rock Machine Blizzard XCM 70-29 matt grå/gul/blå x-large

Mountainbike 29"

Vill du uppleva den därunderbara känslan av grymt flyt som baraheldämpat kan leverera? Funderar du på att byta upp dig till en spänstig hoj som trivs på allt från stökiga skogspartier till hypersnabb horisontell stigcykling så ska du ta ennoggrann titt på nyaRock Machine Blizzard XCM 70-29. Det här är en vansinnigt rolig skogsmaskin som du får loss utan att du behöver bränna hela familjens semesterbudget ochsom garanterat kommer sudda bort alla dina sura miner!En modern crosscountry somkombinerar kvick responsmed den solidakursstabilitet som krävs för att du både ska kunnahålla en tight racelinje i spåren och samtidigt kunna dominera på de lite mer tekniskt utmanande partierna av banan?

Chassit består aven stryktåligram som levererarextrem pålitlighet tillsammans med den låga vikt och vridstyvhet som bara hydroformat aluminium kanerbjuda, kombinerat med ett genomtänkt länkagesomlevererar trampeffektivitet samt blixtsnabb respons när du lägger fullt mos på pedalerna.Tack varemodern Boost-teknologi i både vevparti och hjulnav uppnås imponerande vridstyvhet, vilket i praktiken ser till att all den kraft som dina muskler genererar går rätt ut till bakhjulet. Lägg därtill en välbalanserad geometri med rätt vinklar som garanterar att du kan köra både fort och länge med imponerande kontroll, dessutom både på platten, utför och uppför!

Slaglängder på 120/120 mm levereras av Rock Shox, så du är omhändertagen är kvalitativa dämpare både framtill (Sector RL) och baktill (Deluxe RT DebonAir). Slaglängderna ser till att du helt slipper oroa dig för att tappa greppet och tack vare att dämparna har högvis med justeringsmöjligheter så har du tillgång till en enorm bredd, du kan med andra ord helt fokusera på att köraoverkligt fort på nästan alla typer av underlag. När det blir riktigt stökigt i branterna är en reglerbar sadelstolpe numera nästan obligatoriskt, så givetvis är ävenRock Machine Blizzard XCM 70-29 utrustad med en dropper post från ONE.

Komponentmässigthar den en driftsäkerdrivlina med 12 problemfria växlar från SRAM (GX Eagle) med singelklingaoch en kassett med 11-50T vilket ger en imponerande bred utväxling. När duvillfå stopp på de snabba 29-tummarna med 2.25 bredd så har du tillgång till ett parpålitliga hydrauliska skivbromsar med180 mm diskar, vilket ser till att du har kraftfull bromsverkan och en imponerande kort bromssträcka oavsett underlag, väderförhållanden och årstid.

Visst, det är kanske inte ren proffsklass på prylarna men det en extremt välkomponeradmix av tillförlitliga komponenter i kvalitativa material som är betydligt vassare än genomsnittet, vi skulle nog vilja påstå attdet prylar från dom övre hyllornahos både SRAM, Shimano, Rock Shox, Race Face ochWTB.Slutresultatet i praktiken? Tack vare en effektiv kraftöverföring och en makalös manöverförmåga glänser den som starkast när den får flyga fram på snabba XC-lopp eller långa maratonlopp, men den är samtidigt imponerande klättringsvillig ochoch droppar snabbarei branterna än det mesta på två hjul...och dessutom till ett pris som även glada amatörer kan leva med!

Mer information