Kross Lea 1.0 svart/röd small från Kross

Kross Lea 1.0 svart/röd small

Instegsmodellen Kross Lea 1.0 är en snygg mountainbiken för tjejer som vill ha en praktiskMTB att cykla till skolan eller jobbet med. Det må vara bland det billigare du kommer hitta bland dämpade MTB-cyklar, men låt dig inte luras av priset! Det här är fortfarande en ganska kompetent cykelsom är utrustad med mycket av det som ingårpå lite dyrare modeller, men givetvis med något enklare komponenter. Dom enklare komponenter märks främst i bromsarna som är klassiska V-bromsar - inte lika effektiva som skivbromsar med åandrasidan ger dom en avsevärt lägre vikt på cykeln.

Samma fina aluminiumram som övriga modeller i Lea-serien och den damanpassade ramen ger en komfortabel körställning kombinerat med bra uppsiktoch hög säkerhet. Lea känner sig hemmapå nästan alla typer avunderlag, oavsett omdet handlar om att plöja fram över höga trottoarkanter ibetongdjungeln eller att glida fram på grusvägarna utanför stan.Under motorhuven sitter en funktionell 21-växlad drivlina från Shimano (Tourney)som kommer se till att du enkelt tar dig uppför även riktigt tuffa uppförbackar och som du enkelt hanterar med dom lättmanövrerade vridreglagen.

Relaterade produkter
Kross Lea 2.0 27.5 mörkblå/grön small
Kross Lea 2.0 27.5 mörkblå/grön small

Kross Lea 2.0 27.5är en snygg mountainbiken för tjejer som vill ha en praktiskMTB att cykla till skolan eller jobbet med.

- kr
Mer info
Kross Lea 2.0 26 mörkblå/grön x-small
Kross Lea 2.0 26 mörkblå/grön x-small

Kross Lea 2.0 26 är en snygg mountainbiken för tjejer som vill ha en praktiskMTB att cykla till skolan eller jobbet med.

- kr
Mer info
Kross Lea 3.0 27.5 lila/orange medium
Kross Lea 3.0 27.5 lila/orange medium

Kross Lea 3.0 27.5är en snygg mountainbiken för tjejer som vill ha en praktiskMTB att cykla till skolan eller jobbet med.

- kr
Mer info
Kross Level Te röd/vit small
Kross Level Te röd/vit small

Trivs du som bäst när det går riktigt fort, både på grusvägarna och på skogsstigarna?Letar du efter en hypersnabb XC-raket som även kan hantera lite mer tekniska rundor utan att du behöver belåna svärföräldarnasdisponentvilla så kan flaggskeppet Kross Level TE 29 vararätt melodi.

- kr
Mer info