Nishiki Pace herr vit x-large

Racerhybrid

Den komfortabla racehybriden Nishiki Pacehar hämtat massor av inspiration från sin populära föregångare vid namn Comp. Så det här är definitivt en vass cykel med lätt ram, kvick geometri och en effektiv körställning som inbjuder till rappa cykelturer. Men bekväm komfort och smart funktionprioriteras hårt, och därför är Pace utrustad med både riserstyre och en smart ställbar styrstam vilket ser till att du har alla möjligheter att hitta den position som passar just dig.

Det här är en cykel som ytterst sällan strular och som är perfekt för pendling till jobbet eller till skolan, men den är ävenen pålitlig träningspartner för oss som älskar cykling som ren motionsform. Stommen på Nishiki Pace har en modernkonstruktion med reducerade ramrör i högkvalitativ aluminium.Dess moderna geometri ger dig dessutom en välbalanserad men lätt framåtlutad sittställning, allt för att du effektivt ska kunna ta dig från A till B så snabbt och smidigt som möjligt.

Tack vare ett beprövat drivpaket med 18 växlar från kvalitetssäkra Shimano har du tillgång till en enorm bredd, vilket ger stor valfrihet i cyklingen.Utöver allt detta är Nishiki Pace utrustad med lätthanterliga hydrauliska skivbromsar som ser att du har alltid tillgång till pålitligoch konsekvent bromsprestanda, dessutom året runt och likväl i ur som i skur.

De robusta hjulen har tåliga asymmetriska fälgar kombinerat med ett par snabba kvalitetsdäck med 32 mm i bredd som ger massor av pålitlig trygghet både på asfalt och på grusvägar. En zenbuddhist skulle nog kalla storleken för den gyllene medelvägen... kör du medfullpumpade däck sårullar det ruskigtsnabbt (speciellt på hårdare underlag) och med lite lägre lufttryck så maximerar du komfort och ökar greppet (speciellt på lösare underlag)..

Nishiki Paceär cykeln för dig som vill ta steget från avslappnad promenadcykling till något mer utmanande som levererar mer körglädje, men samtidigt fungerar bra när du bara ska köra kortare sträckor. Och givetvis är denna praktiska Göteborgare även fulltanpassade för vardagsbruk, vilket innebär att den är förberedda för både skärmar, stöd och pakethållare.

Detta är en herr-modell av Nishiki Pace herr vit x-large.

Mer information