Nishiki Comp-Air herr svart/röd 46 cm från Nishiki

Nishiki Comp-Air herr svart/röd 46 cm

Nishiki Comp-Air är det mindre syskonet till den mycket populära Comp men med lite enklare växelkomponetner och bromsar. Comp-Air en riktigt fin cykel som med sin lätta ram, kvick geometri och bra körställning bjuder in till en snabb upplevelse. Comp-Air är perfekt för pendling till jobb och skola, men är också en härlig träningspartner för oss som älskar cykling som motionsform. Stommen på Nishiki Comp-Air är den nyutvecklade och mer komfortabela ramen med nya ramrör (en design lik Pro SLD) och gaffel i aluminium.

Comp-Air har robusta, assymetriska hjul och punkteringsskyddade däck vilket ger trygghet både på asfalt och enklare grusvägar. Utrustad med hydrauliska skivbromsar Shimano M315 vilket ger avsevärt mindre underhåll samtidigt som bromsverkan blir ännu bättre.

Nishiki Comp-Air är alltså cykeln för alla som vill ta steget från treväxlade promenadcyklar till något som ger lite mer utmaning och glädje på längre turer, samtidigt som man vill ha något som fungerar när man bara ska ta sig kortare sträckor på landet eller i stan. Det är viktigt för dig att cykeln fungerar och inte strular, men du behöver inte något extra lull-lull (ännu).

2017 byggs Nishiki Comp-Air med Shimano Claris växelkomponenter, vilket ger dig hela 16 växellägen för stor valfrihet i cyklingen. Ramen har även designats med 10 mm högre styrrör än gamla Comp ramen för en mer upprätt sittställning.

Givetvis är Nishiki Comp förberedd för alla tänkbara tillbehör som kan behövas - t.ex. skärmar, lås och stöd.

Detta är en herr-modell av Nishiki Comp-Air herr svart/röd 46 cm.

Relaterade produkter
Nishiki Comp-Air herr grå 61 cm
Nishiki Comp-Air herr grå 61 cm

Nishiki Comp-Air är det mindre syskonet till den mycket populära Comp men med lite enklare växelkomponetner och bromsar.

- kr
Mer info
Nishiki Cross Comp herr svart small
Nishiki Cross Comp herr svart small

Nishiki Cross Comp är välbyggd och mångsidig för så väl träning som vardagspendling.

- kr
Mer info
Nishiki X-Five herr grå 46 cm
Nishiki X-Five herr grå 46 cm

Nishiki X-Five har allt du behöver för att både rulla på asfalt och den lokala motionsslingan.

- kr
Mer info
Sparkcykel Hudora Hornet Air 200 mm svart/grön
Sparkcykel Hudora Hornet Air 200 mm svart/grön

Den smidigaHUDORAHornet AIR 200är en kickbike med tydligt urban vibbar som ser till att du smart, bekvämtoch lekfullt kan ta dig från punkt A till punkt B med en imponerande fart.

- kr
Mer info