Merida Crossway Urban 100 svart/silver x-large

Racerhybrid

Lätta, smidiga och elegantaMerida Crossway Urban 100är en mångsidig pendlare med bred repertoar och kvalitativa komponenter. Primärt ett redskap för din dagliga pendling? - Inga som helst problem! Det här är en lätt, komfortabel och funktionell hoj som snabbt tar dig dit du vill med massor av stil. Det spelar faktiskt ingen roll om du helst kör asfalt, kullersten eller slingriga grusvägar... den fungerar lika bra på alla de typer av underlag du stöter pånererunt city, och dessutom året runt (du behöver bara uppgraderartill ett par dubbdäck under vinterhalvåret).

Dendubbelreducerade och hydroformade ramen i aluminium levererar en tydligt sportig men samtidigt komfortabel position med bra uppsikt över dina medtrafikanter. Cykelär utrustad en beprövad drivlina med 27 växlarfrån Shimano (Alivio/Acera) med beprövad funktion och ett imponerande brett register. Dess stabila framgaffel ialuminium gerfin respons och pålitlig styrkänsla, vilket bidrar till en spännande men samtidigt trygg upplevelse.

Lättrullande hjul med lite bredaredäck (35 mm) samt praktisk reflexrand gerkomfortabel cykling och bragrepp i de flesta situationer. Cykelnär dessutom utrustad med hjulaxelsystemet unbrako, vilket gör det betydlig svårare för tjuven att stjäla hjulen. Och eftersom Crossway trivs i höga farter är den utrustad med effektiva hydrauliska skivbromsar, vilket ser till att du alltid har effektiv bromsverkan, helt oavsett vilket underlag eller väder som gäller för dagen.

Modellen är heltperfekt för urban cykelpendling tack vare sin låga vikt och minimalistiska design.Den levereras dessutom med både skärmar och stöd (och även fästen för en pakethållare) samt har en ram som utan problem ger utrymme för dubbdäcken, perfekt när vinterkylan väl smyger sig på.

Detta är en herr-modell av Merida Crossway Urban 100 svart/silver x-large.

Mer information